Más srácnak is el veszi a kedvét ez a gyakorikérdések a
csajozástól?
Figyelt kérdés
Néhány nő nagyon lehangoló kérdèst/válaszokat tud írni. Amik teljesen elveszik a kedvem az ismerkedéstől és a hódítástól.
Az életben hébe hóba össze hoz a sors egy kedvesebb leányal, akivel tök elbohóckodunk, megértjük egymást, törődök vele; csak sajnos van barátja ám egy picike önbizalmat tudok meríteni belőle; ezt az icipici önbizalmat teljesen lelohaszták itt a nők.
Már azon gondolkodom hogy valami robotnőt vagy valami ilyesmit rendelek netől, olyant aminek nincsenek ezer féle elvása, nem kell helyespasinak lenni extra önbizalommal meg 'rezgéssel és kémiával'
A robotnő legalább pattogna azon a strandlasztin, mi? xD
2015. ápr. 18. 14:04
2/15 A kérdező kommentje:
1#
XD
oh az volna a hab a tortán;)
2015. ápr. 18. 14:07
3/15 anonim válasza:
aha de élőben is borzalmasok a mai nők
2015. ápr. 18. 14:07
4/15 anonim válasza:
Ja hulye kurvincok ^^ tisztelet a kivételnek! 1% xD
2015. ápr. 18. 14:10
5/15 anonim válasza:
Nekem csak meghozza. :D
2015. ápr. 18. 14:11
6/15 anonim válasza:
Ez az oldal nem ismerkedésre való. Próbálj szerencsét egyéb helyeken.
2015. ápr. 18. 14:12
7/15 anonim válasza:
Igen,de nem ez vette el igazán,hanem az elvárások.És az,hogy sok éven keresztül még egy randira sem jöttek el velem,pedig nem vagyok csúnya...
Én is már ilyesmin gondolkozom,mint Te.
23/F
2015. ápr. 18. 14:15
8/15 anonim válasza:
Nem kell komolyan venni ezeket a nagyasszonyokat itt. Nem hiába nincs hapsijuk.. Hallgass az ösztöneidre, de innen ne meríts ötletet:D Mert olyanok mint a férfiak :( Arc és név nélkül mindenki tud észt osztani..
2015. ápr. 18. 14:15
9/15 anonim válasza:
a mai nőknek maga az isten se tudná telejsíteni az elvárásukat de kérdem én hogy mire? 2 mellre megy 1 nedves lyukra? egyik se való a sexen kívül semmire se
2015. ápr. 18. 14:20
10/15 anonim válasza:
Főleg mert itt azt se tudhatod nő vagy férfi. Férfiak élvezik, hogy nőnek adjàk ki magukat. Brrrr!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!