Lányok! Azok a fiúk, akik szeretik a matekot, nem olyan érdekesek számotokra, mint a többiek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 07:29
1/12 anonim válasza:
En emelt szintű matekon vagyok 4 eve. Utalom de egesz jo vagyok belole es eleg sok lany érdeklődik irántam.
2/12 anonim válasza:
Ja es szerintem nem ezen mullik
3/12 anonim válasza:
azért fel tudnék rá nézni h milyen okos ha már én nem vagyok az :)
4/12 anonim válasza:
Egy matek speces osztályban bőven kijárt nekem a matekos fiúkból, de ugyanolyan érdekesek számomra, ahogy te fogalmaztál, mint a németesek, angolosok.
5/12 anonim válasza:
Emelt matekos lányként nekem szimpatikus, de nem ez alapján döntök. Az okos fiúk úgy àltalánosságban vonzóak számomra, nem számít, hogy ez milyen területen nyilvànul meg.
6/12 anonim válasza:
Egyszerűen csodálnivalóak a matekzsenik,mivel én nem a legjobb matekos vagyok:)
7/12 anonim válasza:
Pont fordítva.
A matek szerintem a legjobb tantárgy, amit valaki tanulhat. És az, aki ebből zseni, vagy éppen nem zseni, de nagyon lelkesen csinálja, arra én felnézek.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ha valaki irodalmi érdeklődésű például, arra sz#rok rá. Az irodalom is egy gyönyörű dolog, de azért a reál oldal a favorit nekem. :D
8/12 anonim válasza:
Ha nekem pont nem jonnek be. Most komolyan csinalnal valami hasznosat. Pl a sport, nezd ott voltak a zsenik es mind kattantan vegeztek :/
Inkabb egy normalis pasi
9/12 anonim válasza:
Mert aki szereti a matekot az nem normális? :D Érdekes eszmefuttatás, mesélj még.
10/12 anonim válasza:
Nem azt mondom h nem normalis, de nem az en esetem! :/
Inkabb legyen humoros vicces kedves mitsem egy tanulo manias stb
:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!