Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudom, hogy ez már a kis...

Tudom, hogy ez már a kis milliomodik ilyen kérdés, de valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy egy baráti társaságban megismerkedtem egy sráccal, akiért most totál odavagyok, de attól félek, hogy nem az én súlycsoportom... Hogyan keltsem fel az érdeklődését egy elég perverz srácnak, aki rengeteg csajt megkaphat?

#minekadjakmegbármitits
2015. ápr. 17. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyennel ne akarj kapcsolatot mert biztos meg fog csalni
2015. ápr. 17. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Komolyat akaszt tőle, vagy csak kalandot? Ezt tisztázd szerintem, mert később neked lehet belőle kellemetlenség.
2015. ápr. 17. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
már megint a hmcs pasiért vagytok oda aztán csodálkoztok hogy csak egy patronig vagytok jók ! aztán jöttek ide sírni hogy minden ffi csak sexet akar! szánalmasok vagytok!
2015. ápr. 17. 20:09
 4/9 anonim válasza:
tedd ki a cickokat
2015. ápr. 17. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz jellemzően nem elég annak tűnni, de ismered a mondást, az kell nekünk, amit nem kaphatunk meg.
2015. ápr. 17. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy perverz srácnak, aki mindenkit megkap úgy tudod felkelteni a figyelmét, hogy te vagy a legnagyobb mellű legvékonyabb derekú, legformásabb fenekű szexnőstényállat.
2015. ápr. 17. 20:16
 7/9 RRR ***** válasza:

inkább ne tedd

egy életre elveheti a kedved a férfiaktól és a szextől

ami igen nagy kár lenne

2015. ápr. 17. 20:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak egy éjszakára vágyom, de attól félek, neki csak ennyire kellenék...
2015. ápr. 17. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor ne akarj ilyen férfival összejönni. Ha egy nagy pofonra vágysz az élettől akkor hajrá!
2015. ápr. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!