Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem rég megismertem itt egy...

Nem rég megismertem itt egy lányt. Gyönyörű, kedves aranyos, szingli, és magányos. De nem merek felé nyitni, még ha biztat is, mert kevésnek érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tényleg meseszép lány, az arca, a haja az alakja a stílusa.. El vagyunk, beszélgetünk, említette, hogy szeret velem beszélgetni. Meg hogy ne az eszemre, hanem a szívemre hallgassak és küzdjek. De egyszerüen kevésnek érzem magam hozzá, egy senkinek, elbújhatnék az exei mellett, pedig annyira csodálatos lány, és itt lenne egy alkalom, hogy legyen valakim. Hogyan tudnám legyőzni ezt a súlyos önleértékelést? Trolkodo barmok kérem csillaggal jelezzék, a rosszindulatú, szitkozódó hozzászólásukat, hogy el se kelljen olvassam, a normálisakat pedig köszönöm.

2015. ápr. 17. 19:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

nem olvastad el az előző kommentem és a leírást?

3 napja ismerem, ezalatt több mint 1600 üzenetet váltottunk (délutáni 21:00-02:00 ig kb)

Most is vele beszelgetek. Es a beszelgetes vele csodalatos. Talalkozna velem, sot most setalna is velem, de kb 130 km re lakik.

Elnézést a helyesírásért, nem azzal foglalkozom most, csak azon tűnődöm, hagyjam e a fenébe és inkább ne pazaroltassam rám az idejét vagy nem tudom.

2015. ápr. 17. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:

majd én kezdeményezek és összejövök vele amíg te töketlenkedsz...

egy nem igazán "férfias" bár te nem is vagy még az,szóval szedd össze magad töki,nincs mit vesztened

ha meg ennyire balfék,lúzer vagy akkor ne is írj neki többet

küld el a nevét priviben;)

2015. ápr. 17. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Én róla kértem képet.

Egyébként pedig hova halogatod a magadról való képküldést? Gondolod, hogy majd más lesz, ha most vagy hetek, hónapok után küldesz képet? Csak rosszabb lesz, hidd el.

2015. ápr. 17. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, majd ő talál magának. Eddigi pasijai csak játszottak vele, olyan férfit keres aki őszintén szereti. És ha kell, mellette maradok, és segítek neki ebben hogy olyat találjon. De pont nem erről az oldalról ahol 25-30-40 éves kanos besült férfiak keresgélnek fiatal lányokat. Keresgélj csak a saját korosztályodban, vagy ott már nem megy??
2015. ápr. 17. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:
ja hoppá.....tehát személyesen még nem találkoztál vele, 1 hete sem ismered, messze laktok....hát nem azért de ez egy nagy adag SEMMI eddig.....én meg itt azt hittem hogy sülve-főve együtt vagytok kirakta a céltáblát utalásként az ágyékára csak te mindig "visszaverődsz az aurája közeléből"
2015. ápr. 18. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!