Nem rég megismertem itt egy lányt. Gyönyörű, kedves aranyos, szingli, és magányos. De nem merek felé nyitni, még ha biztat is, mert kevésnek érzem magam. Mit tegyek?
10
nem olvastad el az előző kommentem és a leírást?
3 napja ismerem, ezalatt több mint 1600 üzenetet váltottunk (délutáni 21:00-02:00 ig kb)
Most is vele beszelgetek. Es a beszelgetes vele csodalatos. Talalkozna velem, sot most setalna is velem, de kb 130 km re lakik.
Elnézést a helyesírásért, nem azzal foglalkozom most, csak azon tűnődöm, hagyjam e a fenébe és inkább ne pazaroltassam rám az idejét vagy nem tudom.
majd én kezdeményezek és összejövök vele amíg te töketlenkedsz...
egy nem igazán "férfias" bár te nem is vagy még az,szóval szedd össze magad töki,nincs mit vesztened
ha meg ennyire balfék,lúzer vagy akkor ne is írj neki többet
küld el a nevét priviben;)
Én róla kértem képet.
Egyébként pedig hova halogatod a magadról való képküldést? Gondolod, hogy majd más lesz, ha most vagy hetek, hónapok után küldesz képet? Csak rosszabb lesz, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!