Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minek vannak itt olyan kérdése...

Minek vannak itt olyan kérdések hogy "ÉRTELMES lányok beszélgetni!? " Ha egyetlen egy normális és értelmes fiu sincs itt?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek de olyat itt még nem találtam. 17/L (értelmes)
2015. ápr. 17. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

En sem talaltam meg aranyat a termeszetben, es megis letezik...

Te tehetsz errol Szivem, senki mas. Mert ezt akarod latni, es meg is kapod az elettol...:/

2015. ápr. 17. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Már az ilyen jellegű kiírás is felidegesít: "Valaki spkyp" (jobb esetben írja rendesen spkype), vagy valaki ez meg az. Szóval kihagyja az állítmányt. Szeretne-e, volna kedve, akarna, stb. Vagy nem tud magyarul vagy rövidíteni akar. Mindkét estben menjen a .....ba. Értelmes fiúval, aki normálisan tud fogalmazni, helyesen írni én is szívesen beszélnék, bár azoknak is a nagy része fényképért nyaggat, vagy a farkát akarja elküldeni mondjak róla véleményt. Persze egy intim beszélgetés után.

17L

2015. ápr. 17. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
12: Helyesírás hagyján, még az autó-korrekciót se használják.
2015. ápr. 17. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
# 13 Hiába is látja, hogy pirossal aláhúzza neki, nem tudja mit rontott el.
2015. ápr. 20. 10:56
 15/16 anonim válasza:
én szívesen beszélgetnék 20F facen is akkár
2015. máj. 6. 01:20
 16/16 anonim válasza:
Őrült bolond zakkant srác vagyok, de én már egy olyan lánynak is örülnék aki ugyan ilyen, vissza is ír, nem pasi valójában, és létezik xD 26/F
2020. dec. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!