Budapesti egyetemista fiúk ismerkedni? 18L
Sotés vagyok, fogorvosi karon. 20/f, milyen témáról szeretnél beszélgetni?
Ha gondolod, írj..
Bölcsész az elég semmi kar. Időhúzásnak jó.
Infósoknak meg mérnököknek lesz állásuk a bölcsészesek nagy részével ellenben:)
nem kértem véleményt a bölcsészekről, bár szerintem nem nézik le őket, de mindegy.
úgy tűnik, valakik nagyon magukra vették, hogy nem kellenek :D üljetek csak majd egyedül a diplomátokkal, meg a pénzetekkel, szüzen haltok meg :D
Mit mond a bölcsészhallgató a bölcsésznek?
-Két sajtburger lesz.
Miért halnának meg szüzen a mérnökök meg az infósok?
Elárulom neked hogy nem fognak úgy meghalni sőt a legjobb hogy a keresetük legalább 2-3x annyi lesz mint egy bölcsészesnek, sőt még munkájuk is lesz:)
A bölcsészet egy hab, és a végzettek nagy része nem fog állást találni:) Üdv a való életben.
az infósokkal és a mérnökökkel eddig az a tapasztalatom, hogy nem illünk össze, pusztán ezért írtam, hogy kíméljenek.
amúgy nem egó, olvasd vissza az eddigi válaszaitokat, ti támadtatok, én csak megvédtem magam.
amúgy meg nem minden a fizetés, én azt szeretném tanulni, ami igazán érdekel, nem azt, ami majd egyszer jól fizet.
Én infósként bölcsész lányokkal hosszútávon nem kezdenék. Arra pont jó, hogy elvidd őket egy estére, meg kiszolgáljanak különböző gyorséttermekben. Egyébként, de a bölcsészeket nagyon is lenézik a műszaki karokon...
Több infós srácnak van szép barátnője, mint gondolnád. De szüzen halnak meg... Tényleg, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!