Hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését a fiúknak?
Figyelt kérdés
Nincs kiszemeltem csak szeretném ha egy fiú kezdeményezne nálam. Lányosan öltözködöm de nem túlzásban ( miniszoknya meg ilyenek azért nem) tudom, hogy néha megnéznek de ezt mindig másnak tulajdonítom. Átlagosnak tartom magam vékony vagyok és magas de kissé félénknek látszom sokszor ja és nincs túl sok önbizalmam:D
Tippeket kérek figyelem felkeltésre:) 17/L
2015. ápr. 16. 17:40
1/6 anonim válasza:
öltözz csinosan vagy menj buliba egy minibe tuti 10 pasi fog körbe rajongani
2/6 anonim válasza:
Hat szerintem olyanba Menj amibe epp h kilátszik a melled azert ne vidd túlzásba foleg ha nem szúnyogcsípés biztos megneznek
3/6 A kérdező kommentje:
De én nem olcsó akarok lenni hanem érdekes:D
2015. ápr. 16. 17:48
4/6 anonim válasza:
Hát írj nekem valami érdekeset és meglátjuk :D
Ha a vlaoságban látnálak lehet hogy hozzád se szólnék... de ha mondjuk hallok tőled valamit, egy vicet valami akkro biztos odafordulnék...
utalok itt ezzel arra, hogy hiába fényesíted az alma héjját ha belül rothadt... Mert a külsö az csak megfogja a szemet... de hogy a pasik lekét is megfogd ahhoz belül is kell lenni valaminek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!