Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok, most h kezdődik...

Fiúk, lányok, most h kezdődik lassan a nyári szünet, kerestek-e (új) baráti társaságot akikkel a sok plusz időt el lehet tölteni?

Figyelt kérdés

Akár újat akár a meglévőt bővíteni?

A sok plusz idő mindenképp nehéz feladatot ró a mai fiatalokra h megtalálják a megfelelő időtöltést.

18-27F/L társaság

2015. ápr. 15. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én most fogok érettségizni, utána megyeke egyetemre jó eséllyel és biztos lesznek új barátaim új baráti köröm :) De én szívesen hozzákezdenék a barátkozásnak nyáron is
2015. ápr. 15. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
De tudom sajnálni azokat akiknek az a legnagyobb probléma,hogy hogyan verjék el az időt....nekem 4 15-20 fős baráti társaságom van,emellett ott van barátnőm,emellett tanulok(igen nyáron is,képzem magam),emellett dolgozok (jó persze van,hogy kiadom a munkát másnak időt spórolva,de úgy valamivel kevesebb pénz jön még így 20 éves fejjel) és heti 4x edzek, az időm full kihasználtságban van
2015. ápr. 15. 23:14
 3/6 anonim válasza:
Nem. Jó a régi.
2015. ápr. 15. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
kéne keresni mert kb 1 barátom sincs már
2015. ápr. 15. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Évek óta ugyanabba a max. 4-5 fős társaságba járok, mindent ki tudunk vesézni egymás között, és olykor még csatlakoznak is hozzánk valamelyikünk haverjai. Új társaságra nincs igényem, főleg nem nők társaságára, ugyanis percek alatt megunom akármelyik nőt. Nem tudnak lekötni.
2015. ápr. 15. 23:33
 6/6 anonim válasza:
Keresnék, de nem tudom hol..
2015. ápr. 16. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!