Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó lenne?! Ha. A szerelem rám...

Jó lenne?! Ha. A szerelem rám találna.

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és volt már kapcsolatom de nem komoly...de az a baj hogy nem talál rám a szerelem....

Akik körül vesznek, barátnők nekik már van komoly barátjuk.

És én olyan rosszul érzem magam hogy hozzám még nem jött el..egy olyan pasi aki megfeleljen egy kicsit is az elárásaimnak...:(

2015. ápr. 15. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És mik az elvárásaid,drága? :)
2015. ápr. 15. 21:16
 2/12 opened paradise ***** válasza:

Kinek nem?

De én a női típust kérném.

3/12 anonim ***** válasza:
Milyen elvárásaid vannak?
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem csak elvárni kell, hanem először olykor adni is valamit, letenni az asztalra bizonyos dolgokat. ;) Miféle elvárások amúgy? 16 éves vagy, hová sietnél? Lesz még időd pasizni, ránk is unsz még ezerszer...
2015. ápr. 15. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Mik az elvárasaid?
2015. ápr. 15. 21:17
 6/12 anonim válasza:
Szerintem varjal!:) nem maradsz ki semmibol,az elvarasok pedig kellenek! Hidd el,jobb,ha kesobb talal rád az igazi,mintha olyanokkal vagy egyutt,akik nem becsulnek,es nem is szereted oket!
2015. ápr. 15. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt az elvárással van a probléma. Mindenki ezt a szót fogta meg. :D
2015. ápr. 15. 21:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ugymond ami legtöbb lánynak az a bizonyos tökéletes, álompasi...vagy valami ilyensmi. Persze tudom hogy nincs csak egy szinten azért ehhez hasonló legyen :P
2015. ápr. 15. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
16 évesen hova sietsz? Rád fog találni, nem kell aggódni. :) Olyan úgysem lesz, hogy minden elvárásodnak meg fog felelni, hanem az elvárásaidnak ellentmondó hibáival együtt kell elfogadnod. Nehéz, de másképpen nem lehet.
2015. ápr. 15. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Heloka:) hát nem szeretnék egoistának tűnni, ne iteljetek el, de én lehet hogy olyan vok. Ma pl egy ismeretlen lány "azt" akart velem. De én szerelmet akarok nem "azt". Szoval szivesen megismernelek, ha csinos megértő kedves lány vagy :) ha már eléggé osszemelegedtunk akkor akar kepcsererol is lehet szó :) a tobbi rajtad mulik :)
2015. ápr. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!