Ez csak nekem fura? Miért van ez? 24L
Többször előfordult már, nem egyszeri eset.
A szitu: Megyek reggel munkába. Jön velem szembe három 16-17 körüli srác. Bámulnak feltűnően, már-már bambán, de mire odakerül a sor, néznek jobbra-balra, de nem köszönnek.
Miért van ez? Minek kell annyira nézni?
Persze van a másik véglet, mikor bámulnak, de mindig hangosan köszönnek is. /még ezek a fiúk is, de csak ha egyedül mennek, persze kivétel itt is akad/
A milf kicsit más kategória, de mindegy. :D
Nem azért említettem, kérdeztem, mert érdekelne egy 16-17 éves gyerek. :D Szóval te se reménykedj ilyenben. :)
Jaguar_Warrior
Általában szoktak. Nem nagyvárosról van szó. De ez tudom változó. Embere válogatja. Nem is z a lényeg. csak ez a bamba bámulás. Mint borjú, az új kapura. Na mindegy. :)
De te úgy foglalkozol ezekkel a srácokkal, mintha tetszenének neked és esetleg akarnál is tőlük valamit, szóval? :)
Amúgy meg te is ismered ezt a korosztályt, gondolom nem most jöttél le a falvédőről, szóval ezen nincs mit csodálkozni.
Tudod az a baj, hogy ezt nem csak ezek a 10-enévesek csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!