Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves 15-18 éves fiúk,...

Luca Kovacs kérdése:

Kedves 15-18 éves fiúk, nektek (nem mindenkinek) miért tetszenek a "dundi" lányok? Miért tetszenek jobban mint például egy magas, csinos, vékony lány?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne a válaszotok, hogy mi vonz bennük jobban mint egy vékony lányban.

U.i.: a vékony nálam nem az anorexiást jelenti

2015. ápr. 15. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%
Nekem pl egyátalán nem tetszenek a duci lányok, bele gondolni is rossz >.<. Igaz hogy főleg a belső számít de szerintem a külső sem elhanyagolható. Én úgy vagyok vele ha már magas vagyok, sportos alkatom van elvárom hogy a partnerem is magas legyen illetve sportos vagy csinos. 18/F
2015. ápr. 15. 17:06
 12/13 anonim válasza:
100%
én mondjuk 20 vagyok, de sportos, 181 cm, és nekem a ducibbak tetszenek (egy bizonyos határig). Így születtem, nem tudok rajta változtatni, persze vékonyak között is lesz olyan aki tetszik, de sokkal több duci lány jön be nekem :) Teljesen egyszerűen szexibbnek látom őket.
2015. ápr. 16. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Engem speciel az érdekelne, hogy miért zavarhat téged ez ennyire? Nyilván irigykedsz rájuk, mert teljesen mindegy milyen okból, mégis nekik van valakijük, ezzel szemben Te azzal foglalkozol, hogy ugyan miért van ez. Szerintem az emberek nagyon összekeverik a két dolgot, mert akire azt mondják duci az, ha a normál 165 cm körüli magasságot vesszük, akkor a 70-85 kg között van szerintem. Amiről Te beszélsz nagyobb "zsírpárnákról", az efelett van, ahol már elhízott/kórosan elhízott emberekről beszélünk.

Biztos hallottad már, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a típus. Az emberek többségének úgyis a vékony lányok tetszenek, ezért megnyugodhatsz, mert ha kicsit visszaveszel és kevesebb pejoratív megjegyzést teszel, talán téged is megtalál a szerelem. :)

2015. ápr. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!