Kedves 15-18 éves fiúk, nektek (nem mindenkinek) miért tetszenek a "dundi" lányok? Miért tetszenek jobban mint például egy magas, csinos, vékony lány?
Nagyon érdekelne a válaszotok, hogy mi vonz bennük jobban mint egy vékony lányban.
U.i.: a vékony nálam nem az anorexiást jelenti
Engem speciel az érdekelne, hogy miért zavarhat téged ez ennyire? Nyilván irigykedsz rájuk, mert teljesen mindegy milyen okból, mégis nekik van valakijük, ezzel szemben Te azzal foglalkozol, hogy ugyan miért van ez. Szerintem az emberek nagyon összekeverik a két dolgot, mert akire azt mondják duci az, ha a normál 165 cm körüli magasságot vesszük, akkor a 70-85 kg között van szerintem. Amiről Te beszélsz nagyobb "zsírpárnákról", az efelett van, ahol már elhízott/kórosan elhízott emberekről beszélünk.
Biztos hallottad már, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a típus. Az emberek többségének úgyis a vékony lányok tetszenek, ezért megnyugodhatsz, mert ha kicsit visszaveszel és kevesebb pejoratív megjegyzést teszel, talán téged is megtalál a szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!