Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi a véleményetek az...

Lányok, mi a véleményetek az enyhén pocakos férfiakról?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:

40 felett mar elfogadhato, 40 ev felettiekkel pedig nem ismerkedem.

19L

2015. ápr. 15. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik egy kis pocak, sőt, jobban tetszik, mint a kockahas. Persze ha nem egy hájas, folyós test tartozik hozzá.
2015. ápr. 15. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
5%

Nem igazán tetszik, én is rengeteget sportolok, a hasam kockás, szerintem elvárható, hogy a férfi is ugyanezt tegye.

18/L

2015. ápr. 15. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elvárható, van olyan mint az én párom, nem állna neki jól az izmos has. Egy nagyon pici pocija van ,de nem kövér. Boxol, de nem kell elvárni szerintem egy férfitól.
2015. ápr. 15. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Idősebbeknél (35+) elmegy,de egy fiatal tegyen ellene.
2015. ápr. 15. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Tök jó a kockahas szerintem, de ha nincs, az sem baj. Csak pocakja ne legyen, lehetőleg kicsi se, az eléggé szánalmas és nevetséges is, egyáltalán nem férfias, életkortól függetlenül. Amúgy meg olyan nincs, hogy egy pasinak ne állna jól az izmos has. Mondjuk ha kövér, akkor egyébként se áll jól neki semmi...
2015. ápr. 15. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg egy kis pocak senkinek sem árt. Nem von le az értékedből, és ha jól érzed magad a bőrödben, akkor meg tökéletes.

Csak valóban ne legyen elhízás a vége.

2015. ápr. 15. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy lepontoztak a dagadtak:D pedig jobb ránézni egy izmos férfira, mint egy igénytelen kövérre.
2015. ápr. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!