Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszek neki?

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Reggel buszon mindig látok egy fiút és ma is nézett, és szemeztünk.. És egyik idióta bnőm tudtom nélkül írt a srácnak hogy bejön egy lánynak és összejönne e vkivel ő meg úgy válaszolt hogy nem nem is érdekel... Szerintetek? Azért mert nem ismeri a csajt aki írt neki? Olyan tanácstalan vagyok. És ez a fiú nagyon tetszik. De ha szemeztünk akkor tetszek neki nem? Meg buszon direkt közelbe ül le
2015. ápr. 14. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Legözelebb kőszönj rá a buszon, vagy csak ülj le mellé.
2015. ápr. 14. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, "szia, te is ezen a buszon utazol?"
2015. ápr. 14. 18:20
 3/7 Interferencia ***** válasza:
2: Vagy azt, hogy merre utazol?
2015. ápr. 14. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"szia, te is ezen a buszon utazol?"

Nem ba zmeg én otthon ülök éppen.

2015. ápr. 14. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen eggyesnek nagyon jobotlete van! Megy a zold pacsi xd halgass ra! Ullj melle vagy csakbkoszonny neki :) ja es amugy ha egybsrac szemeziknegy lánnyal akkor azert mert bejön a lany! 100000% hiszen fiú vagyok xd
2015. ápr. 14. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) és az baj lehet hogy az a liba bekavart? Hogy írt neki? Félek hogy ezzel elrontott mindent
2015. ápr. 14. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem zöldet hugyozik.
2015. ápr. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!