Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik nekem egy lány...

Nagyon tetszik nekem egy lány de nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés

Két hónapja tetszik nekem egy lány, de nem tudom mit csináljak, mit tegyek , hogyan kezdeményezzek/vegyem fel a kapcsolatot/ismerkedjek meg vele mert nagyon tetszik nekem ő jár a fejembe 0-24-be mindennap és akármikor meglátom őt a folyosón(Iskolába) akkor tudjátok mint aki élete nőjét látná olyan érzés van bennem, ja meg ő meglát engem én mindig attól parázok/félek hogy mit gondol rólam hogy jól/nem jól csinálok valamit, hogy nézek ki , külső stbb(Most nem az igényességre gondolok mert egy fiúnál ALAP hogy igényes legyen); hogy 1. benyomás alaján itél-e engem anélkül hogy ismernénk egymást . Nem vagyok egy csajózógép azért kérném a segítségeteket mert én még a mai napig szégyelem magamat 18 évesen azt hogy nem tudok/merek odamenni egy nőhöz akár beszélgetni, vagy bármi elhívni egy sétára stbb.

Körülirom a lányt : 15 éves , szép, okos, mosolygós, igényes, saját magát adja , nincs a középpontban --> átlagos vagyis nem olyan nő mint az összes többi akiket látok a mai életbe hogy csinálják a fejüket +18 as dolgokat meg hadd ne soroljam amiket a mai nők zöméről hallok.Meg én nem ugy nézem a nőket,meg nem vagyok olyan ember mint a mai fiatalok hogy : külső->1 hétig járás->Káma szútra->aztán elfelejtjük egymást->jön a másik->ugyanez mint az elsővel stbb. (Én nem ilyen vagyok és nem is leszek.) Szóval ennyi. Segítsetek légyszi, adjatok normális tanácsot amivel előrébb mennék.

2015. ápr. 14. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

légy már tökös 18 éves létedre!

komolyan,miért várja minden pasi hogy majd a lány lép,beszari,gyáva nyúl,minden hímnemű egyed

szánalmas -.-

2015. ápr. 14. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy készíts nekem egy dupla hamburgert sok sajttal és paradicsommal.
2015. ápr. 14. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszelj vele! Kezdesnek az is megteszi, ha megkerdezed, mennyi az ido? /Ez hanyadik szunet is? Azutan pedig megkoszonod. Megkerdezed a nevet, bejelolod fb-n...stb
2015. ápr. 14. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

ma 18:10

Ezt azért kikérném magamnak Anyukám...

1. Nem minden pasi ilyen töketlen

2. A nők hisztiznek az egyenjoguságért, akkor m8iért is mi gürizzünk?

3. A Nők meg királylánynak hiszik magukat attol hogy kinyilik elöttük a TESCO ajtaja...

Szóval nem kellene mindenkit egy kalap alá vonni...

2015. ápr. 14. 18:31
 5/5 anonim válasza:

Ez olyan aranyos én nagyon örülnék, ha egy ilyen rendes fiúnak tetszenék :3

szerintem mindenképp próbáld valahogy megszólítani, szóbaállni vele valamilyen indokkal. Ha tényleg a lány is olyan kedves, mint amilyennek leírtad, akkor biztos örülni fog neki, és értékelni fogja. :)

szurkolok, hogy összejöjjetek *.* :)

15/L

2015. ápr. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!