Nagyon tetszik nekem egy lány de nem tudom mit csináljak?
Két hónapja tetszik nekem egy lány, de nem tudom mit csináljak, mit tegyek , hogyan kezdeményezzek/vegyem fel a kapcsolatot/ismerkedjek meg vele mert nagyon tetszik nekem ő jár a fejembe 0-24-be mindennap és akármikor meglátom őt a folyosón(Iskolába) akkor tudjátok mint aki élete nőjét látná olyan érzés van bennem, ja meg ő meglát engem én mindig attól parázok/félek hogy mit gondol rólam hogy jól/nem jól csinálok valamit, hogy nézek ki , külső stbb(Most nem az igényességre gondolok mert egy fiúnál ALAP hogy igényes legyen); hogy 1. benyomás alaján itél-e engem anélkül hogy ismernénk egymást . Nem vagyok egy csajózógép azért kérném a segítségeteket mert én még a mai napig szégyelem magamat 18 évesen azt hogy nem tudok/merek odamenni egy nőhöz akár beszélgetni, vagy bármi elhívni egy sétára stbb.
Körülirom a lányt : 15 éves , szép, okos, mosolygós, igényes, saját magát adja , nincs a középpontban --> átlagos vagyis nem olyan nő mint az összes többi akiket látok a mai életbe hogy csinálják a fejüket +18 as dolgokat meg hadd ne soroljam amiket a mai nők zöméről hallok.Meg én nem ugy nézem a nőket,meg nem vagyok olyan ember mint a mai fiatalok hogy : külső->1 hétig járás->Káma szútra->aztán elfelejtjük egymást->jön a másik->ugyanez mint az elsővel stbb. (Én nem ilyen vagyok és nem is leszek.) Szóval ennyi. Segítsetek légyszi, adjatok normális tanácsot amivel előrébb mennék.
légy már tökös 18 éves létedre!
komolyan,miért várja minden pasi hogy majd a lány lép,beszari,gyáva nyúl,minden hímnemű egyed
szánalmas -.-
ma 18:10
Ezt azért kikérném magamnak Anyukám...
1. Nem minden pasi ilyen töketlen
2. A nők hisztiznek az egyenjoguságért, akkor m8iért is mi gürizzünk?
3. A Nők meg királylánynak hiszik magukat attol hogy kinyilik elöttük a TESCO ajtaja...
Szóval nem kellene mindenkit egy kalap alá vonni...
Ez olyan aranyos én nagyon örülnék, ha egy ilyen rendes fiúnak tetszenék :3
szerintem mindenképp próbáld valahogy megszólítani, szóbaállni vele valamilyen indokkal. Ha tényleg a lány is olyan kedves, mint amilyennek leírtad, akkor biztos örülni fog neki, és értékelni fogja. :)
szurkolok, hogy összejöjjetek *.* :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!