Lennek kedve valakinek ismerkedni, barátkozni? 25F Bp
Figyelt kérdés
Sajnos egy olyan párom volt az elmúlt 2 évben, aki nagyon féltékeny volt még a férfi barátaimra is ezért a kapcsolataim nagyrésze leépült, mert nem igen találkoztunk. Ezért szeretnék új embereket megismerni.2015. ápr. 14. 15:27
1/5 anonim válasza:
Ez oké, de mégis mit vársz?
hogy ír majd neked 3 sarka kata jellegű bomba csaj, hogy szia, nekem igen, és épp senkim sincs?
Noha itt az internet, megkockáztatom, hogy soha sem volt ilyen nehéz párt találni mint ma.
A lányok kiváltképpen válogatósak. Megtehetik.
Nincs már az mint ezelőtt 15-20 éve, hogy jolvan hát kicsit csúnya de szeretem, vagy kicsit ügyetlen de vele vagyok...
Folyton a jobbat keresik, közben meg sokan sírnak, hogy nincs rendes pasijuk..(persze, mert olyan kell akit nembiztos hogy megkaphatnak)
Eppen ezért a normális, átlag srácoknak nagyon nagyot kell letenni az asztalra ahhoz, hogy felkeltse egy lány érdeklődését....
2/5 A kérdező kommentje:
Nem barátnőt keresek, köszönöm az van, barátkzni szeretnék emberekkel. Amúgy nem tudom milyen elvárásokról bezsélsz, alacsony is vagyok csúnya is mégis mindig volt barátnőm. Barátnőm a legegyszerűbb találni :)
2015. ápr. 14. 15:50
3/5 A kérdező kommentje:
*Barátnőt
2015. ápr. 14. 15:50
4/5 anonim válasza:
Akkor talán ne a szex kategóriába tedd a kérdésed, vagy egyértelműen írd ki, hogy nem szexet keresel.
5/5 anonim válasza:
Ha még aktuális az ismerkedés/barátkozás írhatsz. 22F Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!