Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor most mit érez irántam? :o

Akkor most mit érez irántam? :o

Figyelt kérdés
Most kerültem új suliba. Már év elejétől volt egy fiú akivel elég jól kijottem, sokat beszélgettünk, bármit elmondtunk egymásnak. Volt olyan alkalom, amikor celozgatott, hogy tetszek neki. Amikor együtt voltunk mindig ölelgetett, puszilgatott. Aztán valamiért eltavolodtunk egymástól, de csak kis időre... Majd újból ugyanolyan lett a kapcsolatunk. Egy nap elmentunk bulizni, ő is ott volt. Odajott hozzám, beszélgettünk, majd megpuszilt éselment... KKésőbb mikor táncoltunk, odajott megolelt és megcsokolt, én meg hagytam. Majd a suliba azt állította, hogy ő ezt nem is akarta, csak részeg volt... Aztán a nem is köszönt és azóta sem beszélünk... De a barátnőmtől érdeklődik, hogy mi van velem... Akkor most mit akar?
2015. ápr. 14. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, csak gondolom fél elmondani...:D
2015. ápr. 14. 14:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már elmondtam neki, hogy tetszik, és ő akkor azt mondta, hogy én is neki, de ő nem akar kapcsolatot. De ez még az elején volt...
2015. ápr. 14. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm... Próbáld meg féltékennyé tenni! :P Ha ez sem segít, akkor valóban nem akar tőled semmit, esetleg szexet...
2015. ápr. 14. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám féltékenye tenni? Csak a suliban találkozunk, s ott nm igazán tudom
2015. ápr. 14. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk mutatkozol egy másik sráccal. Nevetgélsz, beszélgetsz vele, mászkáltok együtt ide-oda stb de úgy, hogy ő ezt jól lássa, illetve tapasztalja! :) Ha tényleg akar valamit tőled, akkor ezt nem fogja hagyni és majd teszi magát előtted, hogy vedd észre és vele foglalkozz ne mással...;)
2015. ápr. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!