Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még esélyem nála?

Van még esélyem nála?

Figyelt kérdés

Az van ,hogy beszéltem egy lánnyal facen hogy nagyon szimpi nekem.. Eltelt 1 hét és ez a hét alatt vele nem talalkoztam

.. Egyik nap ezen a héten elmentem egy buliba ahol találkoztam azzal a lánnyal aki nagyon bejott nekem de nem mukodott mert nem tudtunk beszélni... De most elvoltunk azon a napon ez tortent vasarnap .. Írtam annak a lánynak akinek irtam hogy szimpi nekem hogy nagyon bejon de megismerkedtem egy lannyal es ezert nem taliztam veled... De az a csaj akivel jól elvoltam kiderult hogy csak szivatott nem akar tőlem semmit de amugy nem akartam tole semmit már kiábrándultam belőle..csak jol elvoltunk es azt hittem hogy osszejon vele de nagyon hulye voltam mert már kiszerettem belőle így végképp hogy így megszivatott... De nagyon tetszik bejon nekem az a lány akinek ilyen csúnya lapantító uzenetet írtam mit tegyek ? Elmondjam neki őszintén ezt a kacifántos történetet hogy hulye voltam azt a lányt akit megismertem az a múlt csak is te kellesz es hogy megakarlak ismerni. és ezek utan elhívjam randizni..

2015. ápr. 13. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

nem sok és nem is hibáztathatod érte

elég durván lekoptattad, ezek után ne várd hogy csak úgy elfelejtse

főleg hogy nincs rá garancia, hogy nem fogod ezt többször eljátszani ha találsz egy nála szebb lányt

2015. ápr. 13. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Most se találtam nálla szebb lányt csak a régi szerelnemmel osszefutottam akibol mar kiébrándultam csak azon a napon nagyon jol ereztem magam vele de utánna nem írt mindig olyanokat írt hogy en irom: talizunk válasz nem érek rá amugy miért ????? Ilyrnrkez írt a vége fele már letiltott fbről !!
2015. ápr. 13. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
nincs és ne is csodálkozz, ha már az elején nem vagy képes rá figyelni teljesen..
2015. ápr. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!