Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A boldogság a genetikában van?

A boldogság a genetikában van?

Figyelt kérdés

igazából nem tudom hogy a témakört teljesen lefedi e a kategória,

szóval:

Megfigyeltem hogy azok az emberek akiknek jó a genetikájuk, lányoknál szépek, csinosak, kellemes a hangjuk, stb fiúknál könnyen izmosodnak, szépen nő a szakálluk, jóképűek stb

nekik minden sokkal jobban, könnyedebben megy mit azok akiknek ezek a tulajdonságok hiányosan vagy egyáltalán nincsenek. És ne mondjátok hogy a belső meg minden, mert mind tudjuk hogy a kutyát se érdekli oda vissza ha az ilettő vézna, szürke egyéniség, félénk, aránytalan stb

2015. ápr. 13. 17:25
1 2 3
 21/22 Kistál_és_a_bor válasza:

Csakhogy én úgy látom (legalábbis eddigi válaszaiból), hogy Kérdező igencsak erőlteti ezt a "milyen a külsőd" dolgot.

Ezt ítod kedves Kérdező:

Kutyát nem érdeklik a belső értékek, ha az ember vézna....

Jó, rendben, nyugodtan gondolt csak így,....de szerintem ez esetben nem fogod észrevenni azokat, akik mégis máshogy gondolják.

Szóval szerintem a saját előítéleteid akadályoznak.

febr. 25. 03:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Nézd, Kistál... az a napiincelnek a 10 éves kérdése.

Nagyon nem érdekli őt a válaszod, és teljesen felesleges volt ismét előhozni ezt a kérdést. Azóta legalább 1200, nagyjából ugyanilyen kérdést feltett már. Hanyagoljuk, ha lehet.

febr. 25. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!