Gumikacsaszerzetes kérdése:
Fiuk, ferfiak. Ez mennyire igaz? Elofordult mar veletek?
Figyelt kérdés
Mindig mosolyogj, hisz sosem tudhatod, hogy ki szeret bele a mosolyodba.2015. ápr. 12. 22:48
2/18 anonim válasza:
azért jobb ha sokat mosolyogsz ha baromság ha nem :)
3/18 anonim válasza:
A mai világban csak furán néznek h "mit mosolyog ez a dilis?"
4/18 anonim válasza:
Hát ha lenne és tudnék miért őszintén mosolyogni,akkor így tennék.Azonban nincsen miért,és ha mosolyognék az erőltetett lenne nagyon,ami meglátszik úgyis.
5/18 anonim válasza:
Sosem mosolygok, többen szóltak is érte, de nem fogok vigyorogni egész nap, ha nincs okom rá. Főleg ha még az életem is tele van problémákkal. Ezt a "mosolyogj, a világ visszamosolyog rád." meg hasonlókat a hippik találták ki, de azokat is utálom.
6/18 anonim válasza:
Én mosolygok, de csak a napszemüvegem alatt. :D Egyébként ez egy emeletes marhaság.
8/18 anonim válasza:
így a helyes:
Mindig mosolyogj, hisz sosem tudhatod, hogy hiszi majd azt hogy van nálad egy kis LSD :D
9/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek vannak problemai, szerontem itt nem arrol van szo hogy ok nelkul mosolyogjunk mint a tejbetok, hanem probaljunk pozitivak lenni es a pohar teli reszere gondolni. En mindig is csodaltam azokat akik betegek mg hasonlo problemakkal kuzdenek es megis mosolyognak. Te miert en mosolyognal? Ha egeszseges vagy es ugy is donthetsz hogy boldog leszel? Bocsi ezert az esti filoert :) De talan meglehetne ezt probalni. Itt arra vagyok kivancsi hogy meg +ba mas is ranktalalhat mosolygas kozben :D
2015. ápr. 12. 22:56
10/18 anonim válasza:
Én mindig fingok, hátha beleszeretnek a fingomba
Cinikus Ferkó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!