Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk ti hogy álltok ahoz ha...

Fiuk ti hogy álltok ahoz ha egy lánynak kivan festve a körme?

Figyelt kérdés

Tetszik vagy nem? Vagy hidegen hagy?

Ha tetszik akkor milyen színes körmök tetszenek, mármint milyen színű? Harsány vagy sötét?

2015. ápr. 12. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen f"sza.
2015. ápr. 13. 01:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy ez csak a lányoknak fontos. Nézegetik milyen szép. Valójában a fiúk nagy többsége le sem sz*arja :D

Zavarni nem zavar, ezt nézem legkevésbé.

Nekem tetszik festék nélkül

2015. ápr. 13. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem mérvadó. Legjobban a sima festetlen hosszú köröm tetszik, de nem zavar az sem ha színes.

25F

2015. ápr. 14. 11:21
 14/16 A kérdező kommentje:
#8! Ha arra célzol hogy nincs jól megfogalmazva a szöveg akkor igazad van. Tekintve hogy nem magyar az anyanyelvem hanem orosz.
2015. ápr. 14. 17:54
 15/16 anonim válasza:

Én imádom, ezt nézem meg a leg először egy nőn.

2-5cm hosszúak bézs,barackos rózsaszín, vagy ilyen fehéres ezüstös tetszik a leg jobban kockás formára vágva.

Ha választanom kellene egy szép nő és egy kevésbé szép közt és a kevésbé szépnek lenne műkörme a szépnek viszont nem,akkor gondolkodás nélkül a kevésbé szépet választanám.

Szóval nem az hogy tetszik, nekem ez kell egy jó kapcsolathoz.

Magyarul köröm fétisem van a :-)

És van jó pár férfi akinek ugyan ez tetszik.

f28

2015. ápr. 22. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem punci fétisem van.
2015. ápr. 22. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!