Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismeretleneken/anotalkon...

Ismeretleneken/anotalkon miért csak agyatlan, semmilyen nők vannak?

Figyelt kérdés
Nem lehet velük normálisan beszélgetni, mivel semmi értelem nincs bennük. Volt aki talált már ott valamire való, ésszel élő lányt?
2015. ápr. 12. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerinted értelmes lány megy olyan oldalra?
2015. ápr. 12. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
sajnos sok a buta lány aki meg értelmes okos az foglalt
2015. ápr. 12. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze. Nem sűrűn, de van olyan hogy 2-3 órát is eltudok beszélgetni egy lánnyal. Persze nem 14-15 évesekkel... Meg ne csak sablon dumát írj, hanem valami érdekeset, hogy felkapják a fejüket hogy te is értelmes vagy, és nem chatsexet akarsz vagy valami idiótaságot :D
2015. ápr. 12. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 10 percet bírtam azon az alkalmazáson. Lehet, hogy én fogtam csak ki a rossz egyéneket, de elég is volt annyi.
2015. ápr. 12. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy találkozóm már volt onnan.
2015. ápr. 12. 14:38
 6/8 piriiiii ***** válasza:

Ezt komolyan kérdezed? :D

Egyébként mindenhol vannak értelmesebb és ostobább emberek is, nem csak interneten.

De a két oldal közül csak az egyiket ismerem, azt is nagyont távolról, úgy vélem, egyik sem túl népszerű, így legfeljebb csak az ostoba és unatkozó emberekhez jut el (persze vannak kivételek).

2015. ápr. 12. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy kompletten az egész interneten nagyon kevesen vannak értelmes nők, de azok is mímelik a megközelíthetetlen erkölcsös királylányt, miközben minden hétvégén mással keféltetik magukat, szóval nem csak ott vannak idióták. (Tisztelet a még ennél is lényegesen kevesebb kivételnek.)
2015. ápr. 12. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Az összes nő ribi, kivéve a rokonok :D Ugye? :D

Vicces felfogás..

2015. ápr. 12. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!