Homoszex és biszex fiúk ha ti sportosak vagy izmosak vagytok, akkor milyen párra vágytok?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan legyen külsőre mint ti, vagy pedig lehet átlagos,sovány testalkatú?2015. ápr. 12. 02:04
1/4 anonim válasza:
Sport? Az valami új mekis kupon?? .... csak viccelek én olyan vékony és szálkás között vagyok vagy ilyesmi , uni. Igazából először az arcot nézem aztán az összkép. Szerintem az összkép a legfontosabb ha a külsőt nézzük. Valaki kigyúrva nagyon sz*rul néz ki... ismerek is ilyent. Olyan alkata volt kb mint nekem most meg már ki van gyúrva és nagyon sz*rul néz már ki.... szóval ja .. nálam nincs ilyen hogy "legyen 180cm 75kg " . .. ha jól néz ki nem érdekelnek az ilyen részletek. Mindenkinek más áll jól .
3/4 anonim válasza:
Az álszenteskedés mellett, vékonyabb, fiús, nem túl szőrös
4/4 anonim válasza:
teljesen mind1, csak szeressen a másik, legyen hűséges és ne csapjon be. Sportos férfiként nem keresek kifejezetten sportosat, mert legtöbbször a felszín alatt nincs semmi. Akkor meg hiába a szép test.
röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!