Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Homoszex és biszex fiúk ha ti...

Homoszex és biszex fiúk ha ti sportosak vagy izmosak vagytok, akkor milyen párra vágytok?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan legyen külsőre mint ti, vagy pedig lehet átlagos,sovány testalkatú?

2015. ápr. 12. 02:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Sport? Az valami új mekis kupon?? .... csak viccelek én olyan vékony és szálkás között vagyok vagy ilyesmi , uni. Igazából először az arcot nézem aztán az összkép. Szerintem az összkép a legfontosabb ha a külsőt nézzük. Valaki kigyúrva nagyon sz*rul néz ki... ismerek is ilyent. Olyan alkata volt kb mint nekem most meg már ki van gyúrva és nagyon sz*rul néz már ki.... szóval ja .. nálam nincs ilyen hogy "legyen 180cm 75kg " . .. ha jól néz ki nem érdekelnek az ilyen részletek. Mindenkinek más áll jól .
2015. ápr. 12. 02:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyanra, aki szeret.
2015. ápr. 12. 02:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Az álszenteskedés mellett, vékonyabb, fiús, nem túl szőrös
2015. ápr. 12. 06:38
 4/4 anonim válasza:
70%

teljesen mind1, csak szeressen a másik, legyen hűséges és ne csapjon be. Sportos férfiként nem keresek kifejezetten sportosat, mert legtöbbször a felszín alatt nincs semmi. Akkor meg hiába a szép test.

röviden ennyi.

2015. ápr. 12. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!