Vannak még magas, nagydarab fiúk?
Figyelt kérdés
Ilyen 180-190 cm 90 kg körüli nem elhízott de nagydarab. Én a fővárosban lakom,de nagyon elvétve látok ilyen típusú fiúkat,ellenben az ilyen magas és nagyon vékony srácokkal akik nem igazán az eseteim.2015. ápr. 11. 22:58
2/22 anonim válasza:
:D dagadt vagyok bezzeg ha fogynék 30 kilót, de nem.
3/22 TallandThin Boy válasza:
Hát én 192 cm magas vagyok, de nagydarabnak nem mondanám magam. Azért haladok a cél felé, mert már nem 72 kiló vagyok, mint pár éve voltam.
4/22 anonim válasza:
184cm vagyok és 80 kg :D
90-ről mentem le izommá formáltam 10kg fölösleget de még most is van egy kis pocak... :D
6/22 anonim válasza:
Vannak.Én 180 cm vagyok 90-92 kg.De ez mióta számít nagydarabnak?
7/22 anonim válasza:
180 Centi vagyok, 100 kilo korul. 6 evig edzettem, most kisse eltunyultam, igy van rajtam zsir is szoval nem felelek meg a kriteriumaidnak
8/22 anonim válasza:
Akkor en nyertem!
181cm es 102kg
19 eve testepitek.
9/22 anonim válasza:
Én 184/95kiló vagyok 25/F ,bár nem fővárosi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!