Szeretne bármelyik lány komoly kapcsolatot velem? 20/F (Többi lent).
Figyelt kérdés
szóval rendes, megbizható, hűséges, becsületes ember vagyok és olyan lányt keresek aki szintén hűsséges,rendes,megbízható és komoly kapcsolatot keres és szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok a hiábimmal együtt igaz eléggé féltékeny tipus vagyok.2015. ápr. 10. 21:35
11/11 A kérdező kommentje:
Az miért olyan nagy bűn ha boldog akarok lenni ha én is a szerelmre vágyok mások is felteszik ide a kérdéseket hogy van e kedved beszélgetni velem? per x éves y-on vagy hogy lányok van kedvetek ismerkedni? stb.. őknekik nem irjátok ezeket miért baj ha én próbálok csajozni különben meg neten könyebb annyival h legaalább irni kell mert szóba elég nehezen fejezem ki magam szeretnék végre párt találni magamnak és ha ez nemsikerül akkor nincs értelme az egész szánalmas kis nyomorú életemnek megszülettem 1994-ben de minek? kis korom óta kerültek a lányok pedig akkor nem is érdekeltek második osztályba szemüveges lettem tessék lehet fokozni a rondaságomat úgy 5.osztály után kezdtek érdekelni a csajok de sose jött össze mindig megvertek a többiek és a lányok is rondának csúfoltak meg miegymásnak aztán egyiknap mikor megvertek sirtam akkor derült ki hogy osztály társam Dorina szerelmes belém de amikor később meglátta öcsémet még aznap egyből őbelé szeretett remek csalódnom kellett szakközép szintén volt egy lány de én mindig félénk voltam kezdeményezni ezért sose mentem oda hozzá pedig akartam nagyon mire erőt vettem magamon késő volt jah igen és szakközépbe többször meg akartak ölni engem és soha nem védtem meg magam mindig féltem és soha nem mondtam el otthon mi a bajom 18 éves korom után ott hagytam a sulit és utánna vmivel jobb lett a helyzet utáénna jöttem rá hogy kikellett volna állnom magamért 16 éves korom óta akarok meghalni az utóbbi időben apámmal nem jövök ki jól és bármibe belekezdek soha semmi nem jön össze!! ez vagyok én egy nagy nagy nagy LÚZER aki a szerelmet keresi hogy legalább boldog legyen mégha az élete egy fabatkát sem ér.
2015. ápr. 10. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!