Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mai fiatal lányok nektek csak...

Mai fiatal lányok nektek csak az izmos test jön be?

Figyelt kérdés
bejön egy olyan férfi, aki nem jár gyúrni, nem műember, magát adja,kedves,jól néz ki, de nem izmos? Vagy az izomzat már előfeltétel? :D
2015. ápr. 10. 20:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Okés gyerekek, akkor több választ nem kérek :) :*
2015. ápr. 10. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy felszínes vagy... "A külső megfog, a belső megtart." De a belsőddel lehet kompenzálni a külsőd... Fogadni merek nem ismerkedsz, nem mersz egy lányt leszólítani stb... Csak fröcsögsz semmi mást nem csinálsz. Nem a nő hibája, hogy nincs csajod, hanem a tiéd.
2015. ápr. 10. 20:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínű teljesen vakon vagy, ha nem látod, mennyi girnyó srácnak is van barátnője. Nem ezen múlik, de ha sportolsz, az pl. jelzés a nőnek, hogy tudsz kezdeni valamit magaddal, szeretsz edzeni.
2015. ápr. 10. 20:12
 14/20 TallandThin Boy ***** válasza:

Nem mindenki nyomja tele magát minden szarral. Persze sokan igen, de van értelme koksz nélkül is edzeni, sőt főleg úgy van. Egészséges is. Főleg, ha nem nyomod magadba a sok hamisított szart. De amúgy terembe sem muszáj járni. Heti 3-szor el lehet menni futni a szabadba vagy otthon lehet edzeni kisebb súlyzók segítségével, nem kell hozzá konditerem.

Az a baj, hogy mindenki így gondol a testépítésre, azaz "gyúrásra".

2015. ápr. 10. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy férfit akarok, nem egy magasvékony 40 kilós kislányt, aki elszalad ha egy kutya pl. Megtámadja..... egy férfi legyen férfi és tegyen azért, hogy jól nézzen ki! 20l
2015. ápr. 10. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem várom el, hogy a párom kifejezetten izmos legyen, viszont nem tetszenek a ténylegesen elhízott, sem pedig a nagyon vékony férfiak (mondjuk én 70 kg fölött vagyok, így az átlagos 60 kg-s srácok is vékonyak nekem).

A gyúrástól nem lesz valaki műember.

2015. ápr. 10. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Az izom sem divatos már!2 méter magas 60-70 kg a trendi.
2015. ápr. 10. 21:03
 18/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok egyátalán kövér, átlagos, nem is vékony.
2015. ápr. 10. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi gond. El kell áruljam, a legtöbben átlagosak.
2015. ápr. 10. 21:11
 20/20 anonim ***** válasza:

nem divatból, csak egyszerűen ez tetszik ezt szeretem

férfias legyen már egy férfi ne egy kisfiú

kell az izom

és imádom az izmos csöcsöket

2015. ápr. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!