Titeket nem tántorítana el, ha a nő - akivel ismerkedtek - rengeteg pucér férfifelsőtestes képet posztolna a FB profiljára "napi okossággal" kiegészítve?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok:
Titeket az ilyen szarságok nem hoznak ki a sodrotokból?
2015. ápr. 8. 12:09
1/13 anonim válasza:
Kiráz a hideg az ilyen mondvacsinált nívótlan okosságoktól, mondjuk azoktól a nőktől is akik a facebookon élnek (én is használom de nem ott élem ki magam)
2/13 anonim válasza:
Bárkiből kiábrándulnék ilyenek láttán, hiába nő vagy férfi az illető... utálom az ilyen noname semmitmondó egyen okosságokat...
22/L
3/13 anonim válasza:
elég idegesítőek ezek a semmit mondó "bölcsességek"
4/13 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek így nem is zavarnak.
5/13 anonim válasza:
Engem nem tántorít el senki és semmi ha egy nőt meg akarok szerezni.
Amúgy meg az igazságot posztolják.
Én is jobban örülnék Megan Foxnak mint Zalatnay Saroltának.
6/13 anonim válasza:
Ki nem sza... le mit posztol a facebookjän. Nem täntorítana el ës nem hozna ki a sodromból, miërt is hozna ki?
9/13 anonim válasza:
"A tökéletes férfi az, aki nem a tökéletes nőt keresi..."
...Ja, de ő meg emellett tökéletesen néz ki, és Rómeóként viselkedik, mi? Irritáló ez a kettős mérce, a férfi legyen nagy, erős, jó képű, tehetséges, legyen egzisztenciája, a nő meg lehet egy mosatlan hajú, debil arcú, életképtelen nyomorék. :)
10/13 anonim válasza:
Ha csak ennyi problëma lenne vele nem täntorîtana el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!