Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kezdek el egy idő után...

Miért kezdek el egy idő után viszolyogni azoktól, akik közelednek felém?

Figyelt kérdés
mostanában elég sokan kezdtek el érdkelődni felém. Azonban egy darabig jól érzem magamat a fiú társaságában, azonban utána elkezd irritálni és szó szerint viszolygok tőle. Most tapasztalom ezt harmadjára. Miért van ez? 16/L

2015. ápr. 7. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Le kell küzdeni.
2015. ápr. 7. 16:39
 2/6 anonim válasza:
Nem ő az igazi valószínüleg.
2015. ápr. 7. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem akarsz kapcsolatot?
2015. ápr. 7. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom lekűzdeni. Próbáltam, de egy szobában alig tudtam lenni szegénnyel.

Ezen is gondolkodtam, hogy lehet nem akarok kapcsolatot. de az elején nagyon jól kijöttünk és még érdekelt is. / mind a három fiú /

2015. ápr. 7. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha egy ideig nem beszélsz a srácokkal... Később nem jön vissza a vonzalom?
2015. ápr. 7. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak barát szinten jött vissza. Azonban emiatt sokan elhordanak, mivel velemenyuk szerint csak szeditem a fiút. De én tényleg nem akarok játszani senkinek az érzéseivel,csak szimplán magamat nem értem
2015. ápr. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!