Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudok ilyen fiatal cigány...

Hol tudok ilyen fiatal cigány lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szóval...

Külsőre vannak olyan cigány lányok akik jobban megfognak, mint a fehérek.

Értelemszerűen, ha valaki jobban tetszik mint a másik, akkor miért a másiknál próbálkozok?

Erről szól a kérdés.

Hol tudok olyan fiatal (én most 15 vagyok) cigány lányokkal ismerkedni aki (azt, hogy jól néz ki nem is írom, mert azzal kezdtem) ápolt, normális családi környezetben nevelkedik, normális életcéljai vannak, normális kapcsolatai vannak az átlagos emberekkel, normálisan beszél, egyszóval = normális.

Szóval, adott egy normális és szép cigány lány (ez csak feltételes mód, mert eddig nem találtam!).

Mennyi esélyem lenne nála, ha errefelé (kit hülyítek?... mindenhol!) elég nagy előítélettel vannak a cigányok felé!?

Illetve, gondolom akármennyire normális család is, a szülei sem egy fehér anorexiás kertitörpét (alacsony és vékony vagyok) akarnának a lányuk mellé, tehát ott is lehet gond lenne belőle.

Igazából nekem most van egy hasonló ismerősöm, csak annyi a probléma, hogy ő nem túl szép, de amúgy kb. minden stimmel.

Ez egy komoly kérdésnek indult, de a végére úgy érzem megválaszolhatatlanná tettem, de azért várom az ötleteket!

Köszi.

2015. ápr. 7. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A mult este volt itt 1 :)
2015. ápr. 7. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ercsi.
2015. ápr. 7. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Kulcsszavak mint mindig, most is ütnek. :D
2015. ápr. 7. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincsenek is kulcsszavak.
2015. ápr. 7. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ömm... Nem hinném hogy nagyon van ilyen cigány :D Legalább is magyarországon nem sűrűn. Én például még életemben nem láttam normális igényes l kinéző cigány lányt aki ráadásul viselkedésre és személyiségre is normális. Férfi cigányt láttam ilyet egyszer, de lányt még nem.

A család elvárásait meg szerintem sz*rd le. Ha normális a lány akkor 18 éves kora után nem akar majd megfelelni a szülők elvárásainak mert tudja hogy nem ők döntik el hogy kit választ párjának

2015. ápr. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!