Taszító, ha egy lány nagyon nyomul?
Eddig nem volt valódi kapcsolatom. Az utóbbi időben egy csomó olyan esetem volt, amit a tesóm "plátói randinak" nevezett, vagyis találkozgatások, de semmi komoly, még egy csók sem. Nemrég találkozgattam egy lánnyal, aki nekem nagyon bejött, de azt hiszem, végül meggondolta magát, mert azóta nem tudom elhívni sehova. Nagyon mérges voltam, mert úgy éreztem, én mindent megpróbáltam. Egy tapasztalatlan, félénk csajról van szó, akinél soha nem lehet tudni, mit gondol éppen, mi mennyire tetszik neki, amit csinálok.
Ezek után azt kívántam, bár lenne egy olyan lány, akivel végre egyszerű lenne. Na, most kaptam egy pontosan ilyet. A tökéletes ellentéte ennek az előzőnek, baromi nyílt, baromi őszinte, nem szégyenlős, nagyon tapasztalt, nagyon pajzán. De ez már úgy érzem, a másik véglet. Ez a csaj állandóan teszi a nyílt célzásokat, sokat beszél a szexről, elmond mindent magáról, meg a kalandjairól... Nem ítélem el semmiért, de valahogy ezt gáznak érzem. Olyan, mintha ő vadászna énrám. Szerintem kicsit szexhiányos. Elmondása szerint komoly kapcsolatot akar. De valami úgy érzem, nem stimmel. Valami taszít. Jobb szeretném, ha egy kicsit azért több ismeretség után jönnének elő ezek.
Normális, hogy így érzek?
Nem taszító, de sokan megijednek tőle, és kihátrálnak. Még ha utána el is gondolkodnak rajta, és megbánják, hogy nem hagyták magukat.
Szóval ezt is mértékletesen kell csinálni, de határozottan nem baj.
Nekem taszító, mert bár egyre szabadosabb világban élünk azért még a között is nagy különbség van, hogy egy 20-30 körüli csaj 1-3. találkozáson kapható-e szexre, vagy azért fullos szexhez kb. egy hónapot rá kell szánni (előtte azért van egyre aktívabb petting), azért utóbbiban mégis van egy kis női tartás.
Előbbinek matematikailag simán lehet évi 50 körüli palija, utóbbinak azért inkább kb. 3 körüli (feltételezve, hogy néha pár hónapra, évre egy srác mellett köt ki, néha meg pár hét után rájön hogy az a srác akivel ismerkedik nem passzol hozzá.).
"Nekem eléggé kellemetlen néha, ha egy lány túl nyomulós, mert akkor nekem mi dolgom van? "
Pontosan ezt érzem most én is. Amúgy minden amellett szól, hogy elfogadjam ezt a csajt, mert égető szükségem lenne a tapasztalatszerzésre, csak fura így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!