Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok (csak) valaki ismerkedn...

Lányok (csak) valaki ismerkedni? 14/L

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen kérdés van már, de még nem igazán találkoztam olyan lánnyal, aki komolyan is gondolta volna ezt az ismerkedést.

Engem egy komoly, intelligens, koromhoz képest érett, humoros, picit magányos lánynak tartanak.

Hatalmas nagy művészet kedvelő vagyok, rengeteget festek, rajzolok, eljárok a természetbe fotózni is.

Gyakran írok novellákat, vagy verseket.

Rengeteget szoktam olvasni, és filmeket nézni is:)

Egy őszinte, szeretetteljes kapcsolatra vágyok egy hozzám hasonló lánnyal, Tolna megyében lakom, úgyhogy ha bárkinek lenne kedve komolyan ismerkedni, az írjon!

2015. ápr. 7. 14:06
 1/3 anonim válasza:

Szia... (olvasni tudok) :P tehát nem vagyok lány én szívesen ismerkednék veled, mindenféle rossz szándék nélkül (Barátnőm is van nyugiii:) )

Egyébként Szegedi vagyok, engem is érdekel a művészet habár én inkább a graffitiben, és a street artban utazom:) (Nem engem keresel, de ha van kedved üzengetni, akkor azt örömmel fogadom) :)

2015. ápr. 7. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy a f.ancba tudtad ilyen gyorsan kirakni a kérdésed kétszer????????? Ilyet nem lehet!!!!!!!
2015. ápr. 7. 14:35
 3/3 anonim válasza:
Szia szeretnék veled ismerkedni és lány vagyok. Ha gondolod írj priviben
2015. ápr. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!