Lányok (csak) valaki ismerkedni? 14/L
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van már, de még nem igazán találkoztam olyan lánnyal, aki komolyan is gondolta volna ezt az ismerkedést.
Engem egy komoly, intelligens, koromhoz képest érett, humoros, picit magányos lánynak tartanak.
Hatalmas nagy művészet kedvelő vagyok, rengeteget festek, rajzolok, eljárok a természetbe fotózni is.
Gyakran írok novellákat, vagy verseket.
Rengeteget szoktam olvasni, és filmeket nézni is:)
Egy őszinte, szeretetteljes kapcsolatra vágyok egy hozzám hasonló lánnyal, Tolna megyében lakom, úgyhogy ha bárkinek lenne kedve komolyan ismerkedni, az írjon!
Szia... (olvasni tudok) :P tehát nem vagyok lány én szívesen ismerkednék veled, mindenféle rossz szándék nélkül (Barátnőm is van nyugiii:) )
Egyébként Szegedi vagyok, engem is érdekel a művészet habár én inkább a graffitiben, és a street artban utazom:) (Nem engem keresel, de ha van kedved üzengetni, akkor azt örömmel fogadom) :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!