Nem jön deportálás. Legalábbis, ha rajtam múlik, nem. A zsidóság favorizálása mióta ízlésbeli kérdés???
Nyilván érthető okokból sokan nem vállalják fel, még nick nélkül sem. De mégis, ha valaki akar, írhat priv.-ben. örömmel venném. Coming out: én is érintett vagyok.
10-es: nem beszélek héberül (ismerem a betűket, annyit el tudtam olvasni, h shalom - szia. :D)
Alapvetően magyar nyelvű társalkodásra gondoltam.

"A zsidóság favorizálása mióta ízlésbeli kérdés??"
Csak szólok, MAGYARORSZÁGON VAGYUNK! Itt nem ezt kell favorizálni.
A zsidó főnök már kiadta a parancsot mindenki vissza Izraelbe...lehet pakolni.
Ja és, Szabadságot Palesztinának!

Mekkora hányadék vagy te.
Sok mindent tűrök, de a zsidók...az teljesen külön téma.
És tájékoztatok mindenkit hogy a zsidó-utálat egy természetes dolog.
A nagy történelmi személyek (politikusok, hadvezérek, írók, költők) is megmondták kikben van a hiba... ;)

Bírjatok már magatokkal.
A nagy történelmi személyek mind zsidók voltak, csak ilyen "emberek" miatt kellett menekülniük, mint ti.

17-es: 1. nem hiszek a google fordítóprogramjának helyességében;
2. mint írtam volt, nem beszélek héberül, olvasni sem tudok, mert egy csomó magánhangzót nem írnak le. Érdekes módon jiddisül tudok olvasni, mert ott ki vannak írva a szavak, és amit nem értenél, ott kisegít a német.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!