Szerintetek miért zárkózottak a mai 20-30 közötti nők, miközben például a 40 fölöttiek hihetetlenül közvetlenek, barátságosak?
A munkahelyemről, de akár a főiskolámról is tudnék számtalan példát felhozni erre a ténymegállapításra. Általában a 20-30 közötti lányok mindenkivel nagyon mereven, távolságtartóan viselkednek, miközben az idősebb nők rendkívül barátságosak, nyitottak.
Nálunk, az irodában dolgozó nők is totálisan két táborra szakadnak ezen szempontok alapján: vannak a fiatal (csinos) titkárpіcsák, akik egyesegyedül a nagyfőnökökkel, vagy a cégnél befolyásosabb, magasabb pozíciójú férfiak társaságában érzik jól magukat, míg az idősebb, a cég minden területéről tiszteletnek örvendő (csinos) nők szívesen leállnak röhögcsélni, beszélgetni a ranglétrán sokkal lejjebb dolgozó munkásokkal is, és ezek az idősebb nők egyáltalán nem éreztetik a beosztottakkal, hogy a dolgozók valami csicskaszerepet töltenek be a cégnél. Ellenben a fiatalabb kolléganőik esetében már a pillantásukról, a tekintetükről lerí, hogy a dolgozókat lenézik.
Miért tudnak az idősebb, érettebb nők sokkal oldottabbak lenni, és a fiatalabb nők mégis mi a jó francot képzelnek magukról ezzel az "én vagyok az atyaúristen, mert irodán dolgozok" felfogással?
Tényleg az a baj, hogy az ember úton útfélen ezt látja és tapasztalja és ez által nehéz elhinni bármelyik kedves aranyos lánynak is , hogy ő más, meg ő nem olyan.
DE! Ezek nem zárkózottak egyáltalán, akik az érdekeiket szolgálják velük egyáltalán nem azok, csak mindegyik a filmekben meg a mesékben él, jön a herceg drága autóval sok pénzzel, szép lakással, luxussal, és hát ha ezért cserébe csak mosolyogni kell meg szépnek kell lenni hát akkor már miért kéne h dolgozzak bármit is van kínlódjak vagy bármi, ha a pinámmal mindent megkapok.
Nade nem nyitom ám ki akárkinek.
Megsúgom neked,hogy nàlunk is így van ez:)
Csak nálunk minden irodista beképzelt a fiatal és az idősebbek is.
"...vannak a fiatal (csinos) titkárpіcsák, akik egyesegyedül a nagyfőnökökkel, vagy a cégnél befolyásosabb, magasabb pozíciójú férfiak társaságában érzik jól magukat, míg az idősebb, a cég minden területéről tiszteletnek örvendő (csinos) nők szívesen leállnak röhögcsélni, beszélgetni a ranglétrán sokkal lejjebb dolgozó munkásokkal is, és ezek az idősebb nők egyáltalán nem éreztetik a beosztottakkal, hogy a dolgozók valami csicskaszerepet töltenek be a cégnél. Ellenben a fiatalabb kolléganőik esetében már a pillantásukról, a tekintetükről lerí, hogy a dolgozókat lenézik. ..."
A 20-30 éves nők vadásznak,gazdag,sikeres,pénzes pasikra. A 40-50 évesek meg már túl vannak a férjvadászaton és élvezik az életet. Ők már nem várnak a fehér lovas hercegre. Ezért jó a MILF!
Nekem huszonéves csinos lányként annak idején sok kellemetlen helyzet adódott, mert normálisan, kedvesen beszéltem néhány férfi kollégával, ők ezt nem kedvességnek értelmezték, hanem hogy arra vágyok, hogy d...gjon meg. Volt olyan, hogy beszélgettünk, röhögcséltünk, majd közölte, hogy úgyis egyedül élek, közel lakom és üres a lakás, az nem számít, hogy nekem van barátom neki meg élettársa, menjünk hozzám d..gni. Ebédidőben meg is járjuk.
Ha mindenkivel tényleg lefeküdtem volna akivel eddig összeboronáltak a pletykások vagy aki ajánlatot tett, akkor nagyterpeszben tudnék csak közlekedni.
Most nyugodtan beszélhetek bárkivel, jópofizhatok a huszonéves futárral is.
Látom múlt évi a kérdés, de ez mindig aktuális.Magamnak is felteszem,feltettem a kérdést.
Rengeteg ember közt dolgozok(fiatal,idős,férfi,nő,roma,néger,arab,kersztény,muszlim) de persze mindig megnézem a csinos és igényes nőket.
Viszont a mai 20-30 közti korosztály tényleg kritikán aluli.
Semmi szemkontakt, semmi mosoly, ha néha próbálnék leállni beszélgetni rettentő gyér érdeklődés,nulla kommunikáció..stb
Persze okosteló meg chat meg fészbuk meg füldugó megy ezerrel. Csak azt nem tudom, hogy ezek a kis pi..ák ki a fenével beszélgetnek. Tuti nem pasival, szerintem egy másik ugyanilyen kis önimádó kis pi..val.
Viszont ahogy megyünk felfele életkorban úgy veszem észre(akárcsak a kérdező), hogy a nők egyre jobban értik a kölcsönös kommunikáció íratlan szabályait.
Tudnak megszólítani, beszélgetni, mosolyogni meg úgy egszerűen csak beszélgetni.
Mondanom sem kell,ilyen téren a 60-70-80 éves öregsszonyok azok akik még igazán tudnak kommunikálni. Teljesen más világ, nem zárkózottak mint a legtöbb fiatal.
És régen 30-40 éve az akkori fiatalok többsége is ilyen volt(közvetlen) ,nem egy idősebb kollega mondta ezt nekem már, akik látják a mai fiatalok ilyen jellegű problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!