Leszbikus lányok vannak Kecskeméten?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 14:56
3/8 anonim válasza:
Kecskemétiek sincsenek basszus. Alapszabály, hogy kecskemétiként nem itt ismerkedünk. Budapestiként rendben lenne, de kecskemétiként felejtsd el.
4/8 anonim válasza:
Én kecskeméttől nem messze lakom 15/l
5/8 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván hülyén tettem fel a kérdést:D tudom hogy vannak, egyértelmű, hogy vannak. Csak hogy volt egy régi kérdésem ehhez hasonlo megközelítéssel, és sikerem volt vele... ráadásul szintén Kecskemét. Tudom, és olvasom is a tapasztalatokat, hogy iszonyat nehéz. Nekem mázlim volt akkor, régen. Csodálatos lányt sikerült megismernem. Most viszont azzal a célzattal teszem fel ismét ezt a kérdést mert barátkozni szeretnék hasonszőrű társnőimmel:) (egyébként én 19 éves vagyok, ez lemaradt)
2015. ápr. 5. 22:34
6/8 anonim válasza:
Leírod a keresztneved vagy a vezetékneved első betűjét? (Férfi vagyok, csak érdeklődöm.)
7/8 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetben.
2015. ápr. 7. 09:27
8/8 anonim válasza:
Tudtam, hogy te vagy. :) Hamarosan válaszolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!