Jól látom hogy a férfiak mindig az ismeretlen nőkkel, a nők viszont már a régebb óta ismert férfiakkal akarnak komolyabb kapcsolatot?
Rám mindig akkor tapadnak a pasik amikor még nem olyan rég ismerjük egymást, suliba is ez volt, munkahelyen is ez van. Én akkor még nem tudok ugy érdeklődni a másik iránt, amikor meg már jobban megismerjük egymást lépnék is ő elhidegül tőlem. Erre háromszor volt példa, pedig nincs olyan szörnyű természetem, gondolnám hogy a külsőmmel van baj, de akkor meg mért tapadnak rám mikor még ismeretlen vagyok nekik. Nem vagyok kipakolom magam típus, tök átlagos vagyok, és inkább visszahùzódó...
24/L
Ez a baj ezzel a világgal mindig csak a kifogások. ejjnye ejjnye :)
Nem bízol meg, ki mondta, hogy meg kell, egy idegenben nem is szoktunk megbízni az idővel alakul ki. Tudod meglátjátok egymást majd megismeritek egymást egyre több időt töltötök el a másikkal egyre többet beszélgettek aztán kialakul minden.
"mire meg megbízol bennük lelépnek" Hát istenem van ilyen, de ettől még nem mindenki ilyen, ha viszont nálad mindenki lelép akkor nálad is lehet ám probléma drágaságom...úgy ám.
Dehát ha ezt így nem akkor várj egy régi barátra aki ki tudja mikor jön.
Most komolyan ezt egy 24 éves lánynak kell magyarázni?? :)
Akkor meg maradj egyedül..te jó isten
Azt gondolnám 16 éves vagy.
Belefér :)
És hogyan tovább? Mit fogsz tenni? Hogyan fogsz akkor ezek után ismerkedni? Hogy döntöttél?
Helyes!
Amúgy változik az ember is mármint a hozzáállása ha olyan dolgokat tapasztal meg amire azt hitte, hogy abban úgy sem lesz része sohasem. A pozitív csalódások megszépítik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!