Hány lánnyal fogja ezt még megcsinálni? Hány életet tehet még tönkre?
Tudom, ennyi eszem van nekem is, stb. Neten ismerkedtem meg egy pasival, társkereső oldalon. Jött azzal, hogy ő milyen hűséges, szereti a gyerekeket, családot akar, stb. És elsőre ez így is nézett ki. Hónapokig találkozgattunk, bemutattam a gyerekeimnek, a végén már szinte nálam lakott. Aztán jött a duma, hogy mi vagyunk a családja, és közös gyereket akar, stb. Terhes lettem.
Itt kezdődtek a gondok, mert nem úgy viselkedett, mint aki meg akar állapodni, pl. hogy majd megyek vissza dolgozni, meg dolgozzak terhesen is, ő is dolgozik (ezért nem lakott nálam, de ez hosszú).
Veszélyeztetett terhesként egyáltalán nem is dolgozhatnék, és lett is eredménye...
Nem hagyott sok dolog nyugodni, és kutakodni kezdtem.
Kiderült, hogy van több face, amit nem is ismertem. Ezekkel ugyanúgy ismerkedik, mint eddig. Sőt.. egyet csináltam, ráírtam, és ki is kezdett vele, ugyanazzal a szöveggel, mint akkor velem.
Ez a pasi egy konkrét "házasságszédelgő", vagy mi, ki tudja hány nője van, hányat nyúl le. Mert folyton "kölcsönkér", amit megad, ha "beindul a meló", ami már látom, hogy sohanapján lesz. Kidobtam, elvetéltem, műteni kellett, majdnem elvesztettem a munkám, stb.
Ez meg neten két-három profillal továbbra is vadászik a nőkre, akiket meg lehet szédíteni azzal, hogy komoly kapcsolatot akarnak.
Meddig?? Mit lehet tenni egy ilyen alakkal?
Fel se tudom jelenteni, mert ez sajnos nem bűncselekmény, hogy több nője van egyszerre, és abból él, hogy "tőlük kér kölcsön".
Bármennyit,ameddig vannak akik bedőlnek neki...
Mert az a baj,hogy mivel helyes,már egyből örültök neki,hogy húú és bejön a rózsaszín köd,ahelyett hogy előtte jobban megismernétek,és meglátnátok milyen valójában...
Azokat viszont sajnos nem veszitek észre,akik valóban szeretnének családot,gyerekeket,mert nem helyesnek születtek... :/
23/F
1. NEM helyes. Teljesen átlagos. Az is tiszta sor volt, nem pénzes, nem jól szituált, stb, de engem nem a pénze érdekel a páromnak.
2. Fél évig udvarolgatott, mire bemutattam otthon. Nem hiszem, hogy elkapkodtam.
3. Egyszerű a sztori: hiába tesztelgetek, meg mindegy, hogy viselkedek, akkor is ez lesz, úgyhogy tök egyszerű: maradok egyedül.
4. Olyan szinten megundorodtam a hímnemű egyedektől, hogy soha többé egynek se lesz esélye a közelembe férkőzni.
Ettől még nem korrekt, hogy amíg engem rohammentővel visznek kórházba, addig ő továbbra is vidáman szédíti a csajokat.
És igen, egyszerű azt a nőt átverni, aki szerelemre, társra, komoly kapcsolatra vágyik, sokkal könnyebb, mint azt, aki csak a pénzre hajt, és szétdobja a lábát mindenkinek. Tényleg megérdemeljük, miért nem hajtunk mi is a pénzes pasikra, akit csak ki használunk!!!! Egyből nem lenne ilyen gond.
Köszi a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!