Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs barátnőm?

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Magamról: 16 éves vagyok,182 cm magas,90 kiló. Van rajtam némi felesleg. Konditerembe járok lassan 1 éve. Heti 2x SEAL Fit-ezek a pályán. Nagyon bele vagyok buzulva a katonaságba és a Különleges Erőkbe. Arckinézetem átlagos, kicsit szőrös. Nem cigizek, nem iszok, nem drogozok. Van egy megszokott társaságom velük szoktunk eljárni biliárdozni/csocsózni. Bulizni egyszer-kétszer elmegyek, leginkább Rock koncertekre de Discoba is elmegyek a társasággal. Minden fajta zenét meg hallgatok. 2-3 éve napi 12 órákat ültem a gép előtt. Ez persze mára már nincs. Lányok terén kicsit félek, mert nem akarok beégni és félek az elutasítástól. És most jön a lényeg :

Az összes lánnyal akivel eddig próbálkoztam mind el utasított. Buliban is odamentem hozzájuk, meghívtam őket egy italra vagy valamire. Aztán ha időm engedi facen írtam az adott lánynak beszélgettünk. Mikor közlöm hogy mit szeretnék mind azt mondja hogy "Kedvellek de mint barátot" " Nem akarok kapcsolatot,bocsi." és ehhez hasonlók. És már nagyon idegesít és zavar, hogy a társaságban mindenkinek van valakije csak nekem nincs. Most az a para hogy nem tudom hogy most én rontok-e el valamit, vagy mi van ?! Lehet hogy kusza lesz minden mert ezt így nagy gyorsba írtam, ha kérdés merül fel azt írjátok meg kommentben vagy üzenetben. Előre is köszönöm a válaszokat :)

#barátnő #szerelem #kapcsolat #elutasítás #miért nincs barátnőm #miért nincs barátnőm ? #nincs barátnőm ?
2015. ápr. 5. 00:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Túl kedves vagy, nincs benned semmi érdekes, semmi kihívás, semmi izgalom.
2015. ápr. 5. 00:59
 2/23 anonim ***** válasza:

Na, már megint egy kigyúrt, csaksalátát eszem szépfiú, aki katonás videójátékokon nőtt fel.

Nem lesz csajod! A csajoknak férfi kell,akikkel lehet beszélni is valamiről.

2015. ápr. 5. 00:59
 3/23 A kérdező kommentje:
Állj ! Szó sem volt arról hogy kigyúrt vagyok és katonai videójátékon nőttem fel :D Igen is volt gyerekkorom :D egészen 12 éves koromig mikor megvették nekem a gamer pcmet :D
2015. ápr. 5. 01:02
 4/23 anonim ***** válasza:
Ha túl kedves vagy és így odaadod magad nem leszel izgi a csajok szemében:(
2015. ápr. 5. 01:03
 5/23 anonim ***** válasza:
Fejleszd a beszélőkéd.
2015. ápr. 5. 01:04
 6/23 anonim ***** válasza:
49%
Mert dagadt vagy.
 7/23 anonim ***** válasza:
20%
Büdös is vagy, én éreztem.
 8/23 anonim ***** válasza:
Az az én szagom volt hetes, bocsi
2015. ápr. 5. 01:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) És nem vagyok büdös.Se dagadt csak nagydarab :D
 10/23 anonim ***** válasza:

Most nekem sincs, pedig cigizek, szeretem a sört, szeretem a tudományos dolgokat, szeretem a zenét, szeretek zenélni is, gitározom is szóval :D

Ezen kívül nagy szövegem is van.

22F

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!