Van itt olyan fiú aki helyes és még nincs barátnője és szeretne egyet? 15l
Figyelt kérdés
Ha lehet képpel küldjétek! És én is küldök szívesen nincs mit rejtegetnem!
leírás:
Vékony,alacsony,megértő,kicsit fiúsabb!
2015. ápr. 4. 23:08
12/19 A kérdező kommentje:
Rendben holnap kirakok egy fotót magamról! És komolyan kérdeztem szóval a 18 alattiak jöhetnek szóba! Bocsi annak aki idősebb harcos volt de szurkolok nektek biztos van egy lány aki pont rátok vár!
2015. ápr. 4. 23:29
13/19 anonim válasza:
az nem jó ha magas vékony vagyok? :DD
14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a leírás magamról szolt!
2015. ápr. 4. 23:44
15/19 anonim válasza:
"idősebb harcos" Hú, basszus, mennyien harcolhatnak a kegyeidért..:DD
Most tényleg az egyetlen belső tulajdonság rólad, hogy megértő? És a fiú csak helyes legyen?(Hisz semmi esélye, ha nem az)
Ha 18 alatt lennék, tuti azonnal írnám az üzit.:D
16/19 A kérdező kommentje:
Lécíves akinek a kapcsolatról azonnal a dugás az 1 éjszakás kaland és a merre hány centi jut az eszébe léci kíméljen köszi!
2015. ápr. 5. 00:24
17/19 anonim válasza:
Nemtartom magam helyesnek, de több 10/10-es barátnőm volt már, viszont a francnak se kell egy ilyen felszínes csaj mint Te… :D
Tudod az értelmes emberek nem kép alapján választanak párt ;)
19/19 A kérdező kommentje:
Amúgy Budapesti vagyok! És léci aki Budapesti vagy Bp környéki írjon privit és akkor tudok rá válaszolni!
És akkor annak privibe küldök képet!
2015. ápr. 5. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!