Az jelent valami hátrányt a 14-16 éves lányoknál ha a srác rockot (punk, skinhead) stílusú?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 19:50
1/7 anonim válasza:
Személyiség számít. Akinél nem, szard le.
Ergó nincs összefüggés.
2/7 anonim válasza:
Ha én lány lennék, nem tetszene, ha a punk mellett skinhead zenét hallgatna. Hol vannak már a hős antifasiszták?!
3/7 anonim válasza:
Jó vicc, hogy a személyiség számít. Hasonló stílusú lányoknál értelemszerűen előny, míg pl. tuccereknél hátrány.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom h a skinhead zenét nem hallgatják a lányok de nekem a legtöbn kissebbséggel semmi bajom csak azokkal akik nem dolgoznak(segéjeknől élnek, vagy a holokausztból)
2015. ápr. 3. 20:31
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom h elírtam ezért kérem a nyelvtan 1-est xD
2015. ápr. 3. 20:31
6/7 anonim válasza:
Én személy szerint nem nyelvtan 1-est adnék neked, hanem történelem 1-est..Neked, meg a kiscsajnak, aki az afákat keresi.
Házi feladat: Nézzetek utána mit jelent a skinhead, bonehead, fasiszta, antifasiszta, kommunista, kapitalista.
Bár ha az első kettőt megnézitek, és egy kis rálátásotok lesz, én már annak is örülnék.
(És még mielőtt letámadtok, hogy "de mi tudjuk mit jelent" nem, nem tudjátok, ezért is írtok irdatlan nagy fszágot....
Bár, mikor már a fasiszta önmagát skinheadnek vallja, mikor a skinhead, fasiszta hajlamokat vall..nem is tudom, min csodálkozom még.
7/7 anonim válasza:
nálam épphogy előny. bár ha a srác nagyon egoista és magamutogató, akkor nyilván nem tetszik.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!