Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon szeretne féltékenyé tenni?

Vajon szeretne féltékenyé tenni?

Figyelt kérdés
Decemberben indult a kapcsolatunk. Mivel kollégák vagyunk, így minden nap találkozunk. Szerettem volna ha több lenne mint munkahelyi románc, de sajnos nem sikerült össze hozzni a randit. Minden jól alakult, aztán egyik napról a másikra semmi! Gondolkodtam mi lehet az oka, de nem mertem rákérdezni. Egy kollégánk szerinted nem tetszett neki, hogy más férfi kollégával, is jól elvagyok. (senkivel semmi nem volt). Furán távolság tartó volt. Sőt vitázunk is. Majd Megint egyik napról a másikra megváltozott, és megint aranyos kedves volt, de csak annyira mint december elött. Azóta tőlem kérdezi, hogy kereste e ez a nő meg aztán a nő. Sajnos keresték is :(. Nem tudom nem értem az egészet!
2015. ápr. 2. 15:58
 1/3 anonim válasza:
szerintem hagyd a fenébe, ez defektes.
2015. ápr. 2. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Beteg a gyerek,ne foglalkozz vele.
2015. ápr. 2. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg az! De én jobban, hogy ezek után is akarom. Köszönöm
2015. ápr. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!