Nem kiábrándító olyan lánnyal ismerkedni aki előtte szexből teremtette elő az egyetemi tandíját?
Figyelt kérdés
Hány elfuserált öreg fószerrel volt dolga egy ilyennek? Ez annyira undormány szerintem. Majd később meglátják az embert egy ilyen lánnyal és kinevetik, hogy hát ezt pediglen én meghúztam, szörnyű. :( Legyen vele boldog az akinek 3 anyja van. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy másnak nem szempont.2015. ápr. 2. 08:27
1/10 anonim válasza:
hát én ilyennel szóba sem állnék :D
20/F
2/10 anonim válasza:
Ha az elején tudom meg, akkor nem folytatnám tovább az ismerkedést. De ha már megszerettem, akkor nem hagynám ott emiatt.
3/10 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudnék ezzel a tudattal élni. Vállalhatott volna tisztességes munkát is, mivel sok lehetőség van Magyarországon amiből lehet fedezni a tandíjat. Uncsitesóm is a mekiben dolgozott, neki legalább van erkölcse és tükörbe tud nézni.
2015. ápr. 2. 08:38
4/10 anonim válasza:
Nézd, legalább őszinte... Én is nagyjából az vagyok, de ezt lehet sose vallanám be... Egyébként meg a személyisegétől függ, lehet hogy emellett egy rendes csaj.
5/10 anonim válasza:
Az ilyen lányok szerintem nagyon buták vagy nagy izgalmasak. Ha okos és az utóbbi akkor engem nem zavarna, sőt :D
Azt mondják k*rvából lesz a legjobb feleség :)
22/F
6/10 A kérdező kommentje:
Ez annyira rossz szöveg, hogy k*rvából lesz a legjobb feleség. Akinek ez nem jelentett problémát, hogy odaadja magát öreg csáveszkáknak, az utána is laza erkölcsű lesz.
2015. ápr. 2. 08:49
7/10 anonim válasza:
Nem mindenki undorodik az idősebb pasiktól, sőt. Hányszuor hallani olyat, hogy vén fószernek milyen fiatal jó kis nője van. Mennyi szabázik így végig a vörös szönyegen? Ja hogy senki se gondol arra ezzel mekkora vagyont szerez. Hmmm. Egy prosti tényleg ennyivel roszabb lenne? :)
8/10 Ensam skog válasza:
Nem nagyon érdekelne, hogy mit csinált előttem, ha tudom, hogy hűséges hozzám és megbízhatok benne.
9/10 anonim válasza:
Ismerkedni nem kiábrándító, de max barátság lehet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!