Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Van olyan, hogy...

Lányok! Van olyan, hogy titeket irritál, ha 1 jó pasi néz ismerkedés szempontjából?

Figyelt kérdés

Semmi nagyképűség nincs ebben a "jó pasi" kifejezésben, teljesen normál ember vagyok, csak kaptam pár lánytól visszajelzést, hogy kelendő vagyok, de ez most mind 1, a történetem a következő:

Nemrég sulimban próbáltam ismerkedni 1 nekem tetsző lánnyal, valahogy az egyik barátnőjével felfettem a kapcsolatot face-n, és mondta, hogy ne is próbálkozzak a barátnőjénél. Konkrét okot nem mondott, csak annyit, hogy " ne akarjak vele összejönni, higgyen nekem tényleg ne" Aztán 1 embernek kikértem a véleményét, és azt mondta, hogy lehet, hogy tetszem annak, akivel beszéltem , és azzal érvelt, hogy: "biztos bejössz neki, és minden esélye elszállna, ha összejönnél a másik csajjal.....ha beszélget vele, annyira nem lehet zűrös csaj aki bejön neked....ha meg szerinte gáz ember, akkor meg minek beszélget, spanol vele???" Néhány napra rá, kaptam 1 fülest az ismerősömtől, hogy az a csaj, akivel beszéltem, nem kicsit leoltott üzenetében. Hogy mind a 4üket zavarta mélységesen, hogy próbáltam szemkontaktust létesíteni, mikor elmentem mellette/ük. Az is felmerült bennem, hogy az ismerősöm csak átb*szott valamilyen oknál fogva

Ismételten hangsúlyoznám, hogy nem vagyok ronda, képet is küldhetek privátban, ha valaki válaszolt értelmesen pár v talán sok lánynak bejövök, nem tudom, nincs sok önbizalmam... De ilyen tényleg létezne? Ami a kérdésben van.

2015. ápr. 1. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor küldj képet.
2015. ápr. 1. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Na küldj képet, kiváncsi vagyok. :)
2015. ápr. 1. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Hazudni én is tudok..........49.69cm a farkam.

Látod!?

2015. ápr. 1. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:
3, és ez miért is jön ide?
2015. ápr. 1. 18:38
 5/5 anonim válasza:
A kérdésedre: igen van olyan,hogy baromira idegesítő,ha egy pasi bámul akár jól néz ki ,akár nem. Akkor meg főleg ha csak néz,de nem mond semmit. Arra hogy a lány mit gondol nem tudok válaszolni,pláne hogy nem ismerem . De engem kifejezetten zavar,ha csak bámulnak,mint borjú az új kapura. Ha tetszik a lány,végy bátorságot és mond el neki. Ne félj az elutasítástól. Egy hét kínos kacaj a lánytól és barátnőitől megér annyit,hogy megtudd,tetszel-e neki avagy nem. Sok sikert. 19/L
2015. ápr. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!