Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális az a pasi aki egy 8...

Normális az a pasi aki egy 8 évvel fiatalabbal akar randizni?

Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem mikor elhivott randira, köpni-nyelni nem tudtam, de örültem mert bejőn. Csak még is olyan fura hogy ennyivel idősebb és én érdekelem. Szerintetek lehetnek akár komoly szándékai is vagy csak egy kicsit szórakozni akar velem? Egyáltalán elmenjek erre a találkozásra? 16/L
2015. márc. 31. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha mondta volna, hogy hát igen, azért nem lenne rossz veled a szex, lehet, hogy jobban jártál volna. Ez a "várok-rád-ameddig-csak-kell-de-tényleg" a legrosszabb fiókduma, amit elő lehet kaparni. Elmondom, hogy mi szokott ilyenkor történni. Van a kis tinibarátnő, akivel nagyon türelmes, akire vár, eközben meg összefekszik ezzel-azzal, közben mutatja, hogy "igen, igen, igen, én várok! MÉG MINDIG VÁROK!", hol szenvedve, hol állhatatosan. Elég jól ismerem a huszonéveseket és a "módszerüket".
2015. ápr. 1. 00:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában az évek nem mérvadóak. Az én szüleimnél 9 év volt a különbség. A szándék a mérvadó!
2015. ápr. 1. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Normalis ha nem 13 vagy 🙊😂😂😂
2015. ápr. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!