Olyan nagy hátrány, mint a braziloknak a németekkel szemben?
*bocsi, csak figyelem felkeltés, hátha vki elolvassa*
Adott egy helyzet. Vázolom: ismerkedés; fiú: átlagos 18-9 éves fiúk életét élő kicsapongó fiatal; lány: rendes, szeret ritkán bulizni, de legtöbbször 'antiszoc VIP egy személyes buliknak' hódol, ergo a hobbija a hétvégi ivászat helyett az olvasás és mondjuk zenélés.
Ez a kérdés komolyan felvetődött bennem. Miért fura az a középiskolásoknak, ha valaki 'normálisabb'?:D Az elvárások velük szembe legtöbbször az, hogy "ohh édesf*aszom rúgjunk be megint, és szívjunk egy sponglit"... Ha valaki kilóg ebből akkor az hátrány. (Szerintem, de a kérdés erre irányul, hogy mások szerint az-e)
Ha egy olyan csajjal találkoztok, fiúk, aki szeret olvasni miért az az első következtetés, hogy ő okoskodó, felsőbbrendűsködő, túl okos és mindenféle rossz?
Nem szemre hányás, csak szeretném megérteni:/
Kérdező, ilyen világ van, ez a lényege. Nem tudom, mire akarsz kilyukadni.
Egyébként meg kár, hogy nem vagy kicsit idősebb, mert én meg intellektuel, és érző lényeket keresek. Férfiakat barátság gyanánt, nőket meg barátnak , vagy párkapcsolatnak. De hát tele van felszínes, és másokat birkaként követő fiatallal és idősebbekkel a világ, sajnos...
Persze ennyiből nem tudom, hogy milyen színvonalú ember vagy, viszont önmagában jó pont ,hogy szeretsz olvasni.
Azt mindenesetre hozzáteszem: aki imád bulizni, azok között is akadnak mély érzésűek, és intellektuelek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!