Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyan nagy hátrány, mint a...

Olyan nagy hátrány, mint a braziloknak a németekkel szemben?

Figyelt kérdés

*bocsi, csak figyelem felkeltés, hátha vki elolvassa*

Adott egy helyzet. Vázolom: ismerkedés; fiú: átlagos 18-9 éves fiúk életét élő kicsapongó fiatal; lány: rendes, szeret ritkán bulizni, de legtöbbször 'antiszoc VIP egy személyes buliknak' hódol, ergo a hobbija a hétvégi ivászat helyett az olvasás és mondjuk zenélés.

Ez a kérdés komolyan felvetődött bennem. Miért fura az a középiskolásoknak, ha valaki 'normálisabb'?:D Az elvárások velük szembe legtöbbször az, hogy "ohh édesf*aszom rúgjunk be megint, és szívjunk egy sponglit"... Ha valaki kilóg ebből akkor az hátrány. (Szerintem, de a kérdés erre irányul, hogy mások szerint az-e)

Ha egy olyan csajjal találkoztok, fiúk, aki szeret olvasni miért az az első következtetés, hogy ő okoskodó, felsőbbrendűsködő, túl okos és mindenféle rossz?

Nem szemre hányás, csak szeretném megérteni:/

2015. márc. 31. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
"Miért fura az a középiskolásoknak, ha valaki 'normálisabb'?" Mert most is úgy teszel, mintha jobb lennél annál, mint aki hétvégente elmegy szórakozni. Más számodra a szórakozás mint nekik, ennyi.
2015. márc. 31. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam úgy, hogy ' x ' mivel a normális jelenesetben teljesen egyéni:)
2015. márc. 31. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
2: "Az elvárások velük szembe legtöbbször az, hogy "ohh édesf*aszom rúgjunk be megint, és szívjunk egy sponglit"... " Ez nem lealacsonyító a többiekkel szembe?
2015. márc. 31. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nézd. Kereshetsz rajtam fogást (biztosan találhatsz is), egyáltalán nem másokat savaztam:) és mondd azt, hogy nem ez az elvárás másoktól, hogy nem ezt a kaptafát nézik ki a fiatalokból. Nekem eddig nem ez a tapasztalatom
2015. márc. 31. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor elmondom neked öcsi/szivi! Mindenki egyéni, senki se normálisabb a többinél. Mindannyian egy helyre kerülünk. Ha nem tetszik neked valaki, azzal nem kell beszélned. Ha nem tetszik valakinek a véleménye szard le. "Ha egy olyan csajjal találkoztok, fiúk, aki szeret olvasni miért az az első következtetés, hogy ő okoskodó, felsőbbrendűsködő, túl okos és mindenféle rossz?" Nyilván beszélnem kellene vele, hogy jobban megismerjem. Valószínűleg beszélgettek veled, és ez a véleményük, kész pont. 2141284 ember is ezt mondja rólad, akkor nem a többiekkel van a gond,(Nem is veled) egyszerűen ilyen vagy.
2015. márc. 31. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, ilyen világ van, ez a lényege. Nem tudom, mire akarsz kilyukadni.

Egyébként meg kár, hogy nem vagy kicsit idősebb, mert én meg intellektuel, és érző lényeket keresek. Férfiakat barátság gyanánt, nőket meg barátnak , vagy párkapcsolatnak. De hát tele van felszínes, és másokat birkaként követő fiatallal és idősebbekkel a világ, sajnos...

Persze ennyiből nem tudom, hogy milyen színvonalú ember vagy, viszont önmagában jó pont ,hogy szeretsz olvasni.

Azt mindenesetre hozzáteszem: aki imád bulizni, azok között is akadnak mély érzésűek, és intellektuelek is.

2015. márc. 31. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!