Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak nőies leszbikus lányok,...

Vannak nőies leszbikus lányok, akik szintén nőies lányokhoz vonzódnak? Somogy megye környékéről. (Ha sokat akarsz olvasni, kattincs ide). :D 20/L/L

Figyelt kérdés

Elég rég óta szemezgetek a kiìrt kérdések és azokra adott vàlaszok között, hogy ki az, akivel érdemes beszélgetést kezdeményezni. (Gondolom/remélem nem vagyok egyedül.) Hallottam már emberektől, hogy itt találkoztak a pàrjukkal. Bár kicsit szkeptikus vagyok, remélem velem is történhetnek csodák. Hátha eddig én nem talàltam, de engem megtalálnak.

Olyanok ne is ìrjanak, akik csak szórakoznak és nincs bennük annyi, hogy egy bizonyos idő utàn talàlkozzunk, vagyis, ha kamuk..

Őszintén leìrom, hogy én egy a tökéleteshez közel àlló làny va.. na jó, nem.. tele vagyok hibàval, ahogy mindenki. Szeretek irànyìtani, ezzel szemben igénylem, hogy egy erős személyiség legyen a tàrsam. A nőies nők vonzanak, én is az vagyok.

Nagyon fontos a jó humorérzék, mert szerintem ahhoz csatolható automatikusan az inteligencia! Az igényesség, a kedvesség és optimizmus, életet szerető, új dolgokba fejest ugró lányokat keresek, mert Velük biztos lesz miről beszélgetni, mivel én is ilyen vagyok.

Nem akarom tovább húzni. :D Ha valaki, akire igazak a fentiek és akar ismerkedni, nyugodtan ìrjon.

Nem tudom mennyire jött le a fentiekből, (most nem olvasnám vissza, mert nagyon sokat ìrtam) de csak komoly szándékú lányok üzeneteit vàrnàm. És nem akarok szőrözni, de csak leszbikusoktól. (Biszexel maximum baráti szándékkal.:)

2015. márc. 31. 20:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves nyolcas-tízes válaszoló.

Illik, nem illik, de bevallom az ünnepet a családommal töltöttem, nem pedig az oldalon, hátha érkezik hozzám egy kérdés egy általam megválaszolt kérdésnél.

Nem igazán értem az indulataidat, talán félreértettél, talán itt töltöd ki a frusztrációdat, de reagálnék néhány szóban. Először is a kérdező nyelvtani/helyesírási hibáinak elemzését nem én kezdtem, sőt ezért sosem szólnék hozzá egy kérdéshez sem, még ha néha szúrja is a szememet néhány dolog. Az egyetlen dologhoz, amit ezzel kapcsolatban megjegyeztem azonban tartom magam, azaz, hogy ilyen szövegkörnyezetben az intelligencia szó elírása kicsit ironikus, de legalábbis megmosolyogtató, bántó szándék azonban nem vezérelt amikor ezt megírtam, mint ahogy a kiakadástól is nagyon távol álltam, illetve nem gondolom, hogy megszóltam volna a kérdezőt.

Azt hiszem sehol sem írtam a hozzászólásomban, hogy roppant intelligensnek tartom magam, (természetesen igen, de erről eddig nem volt szó :D) sőt bevallom én is szoktam nyelvtani hibákat véteni, mert bár törekszek rá, de sajnos nem vagyok tökéletes. Ismerősöket ilyenekért büntetni ritkán szoktam (segítő szándékkal javítani néhanapján esetleg), a kaloda pedig végképp nem az én műfajom.

Sokkal jobban szeretem a nyilvános korbácsolást. Sokkal hatásosabb. Éppen ezért minden barátom/ismerősöm/családtagom pontosan tudja, hogy milyen nyelvtani hibák elkövetéséért, hány korbácsütés jár. Ennek tudatában kommunikálnak velem nap, mint nap és bár fáj, amikor látom a jeges rémületet a szemükben egy-egy elhibázott szó kiejtése után, mindig azzal nyugtatom magam, hogy csak az ő érdekükben teszem, amit teszek.

Kedves Kérdező, neked pedig köszönöm, hogy úgy látom megértettél, remélem a múltbéli negatív tapasztalatokat hamarosan elhalványítja valaki az életedben.

Peace

2015. ápr. 6. 21:49
 12/13 anonim válasza:
Kedves 11-es! Látom a humorod rendben van. A frusztrált, indulatos állapotról csak annyit, bár ez a két szép emberi tulajdonság általában kéz a kézben jár, nálam csak, és az is enyhe és időleges, a frusztrációról beszélhetünk. Indulatosnak nem érzem magam. Az hogy reményedet fejezed ki, jön majd valaki aki feledteti velem a múlt homályát és csupa napfényes időszekom lesz, az kedves tőled. De sajnos ennek a megtörténte valószerűtlen. Nekem ugyanis nincs szükségem senkire, semmire! Különösen a szerelemre nem tartok igényt! Elárulok neked valamit. A szerelem az egyik leghazugabb lelkiállapot ami az ember életében létezik! Egyszer átvert engem is. Megtalált, behálózott, felemelt. Egyre magasabbra és magasabbra. Aztán amikor úgy éreztem ennél az állapotnál már nincs feljebb, elértem a legfelső szintet, akkor elengedett, én meg a földbe csapódtam. Egyszer átvert, mégegyszer nem fog! Nincs az a női szépség és csáberő ami újra rá tudna venni hogy elengedjem magam és hagyjam hogy a szerelem forgószele magával ragadjon.
2015. ápr. 7. 23:00
 13/13 gumiembeR666 válasza:

Egészen megfogott az irományod,szellemes,vicces,határozott,mi kell még?!

Szívesen ismerkednék/találkoznék veled,de esetemben is halmozottak a kizáró okok.Nem mondanám magam semmiképp nőiesnek,a humorérzékem is többnyire csak szerintem jó és már nem lakok somogyban,bár gyakran járok arra fele.

De ha esetleg nem kapcsolat szempontjából csak úgy beszélgetni/ismerkedni lenne kedved írj.

20/L/L :D

2015. ápr. 12. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!