Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt szokás mondani, hogy a...

Azt szokás mondani, hogy a lányok az apjuk jellemző tulajdonságait keresik a fiúkban. Ezek után, hogy jöjjek össze csajokkal, ha nekem nincsenek gyerekeim, az apjuknak meg van?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ezért nincs barátnőm...

2015. márc. 30. 16:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7-es magyarázd el neki! Nő...
2015. márc. 30. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Örökre egyedül marad, nem értek egyet, mert pár ismerősömnek még gyerek korábban elváltak szülei és van párjuk, sőt van, akinek férje is van, az egyiknek 10 éve.

Szerintem ez baromság. Elég buta hozzáállás, esetleg nézz magadban mi lehet a hiba és dolgozz ezen. Már bocsi, de nem rinyálni kéne, hanem tenni érte.

#8 nyugi én sem! ^^'

Meg, ha ebből indulunk ki, a Párom és az apám ég és föld szerencsére! Pont azok a tulajdonságok vannak meg Páromban, amiket kerestem mindig is. Egy olyan emberrel nem tudnék együtt lenni, mint az apám, nagyon maradi és merev, én sosem voltam ilyen. Én mindenre nyitott és nem szűk látókörű vagyok. Páromban még az tetszik, ahogy hozzááll a dolgokhoz.

N

2015. márc. 30. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Az apám egy alkoholista, elhagyott négy gyereket, meg egy 22éves házasságot, aztán visszajött, és itthonról csajozik

A párommal lassan 1éve együtt vagyunk és ezek alapján a világ legjobb embere. Ő is és a családja is.

Hol itt az összesfüggés?

2015. ápr. 1. 13:12
 14/15 anonim válasza:
Ez nagy volt, szétröhögtem a belem XD
2015. máj. 8. 23:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Más is érez hasonlóan?
2015. máj. 11. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!