Miért van egyre több kis mellű csaj? Hova tűntek a nőies, nagy domborulatokkal megáldott csajok?
Figyelt kérdés
Teljesen elveszítik a nők a nőiességüket,lassan tiszta deszkák lesznek elölről-hátulról.Hogy ismerkedjen így egy igazi férfi ?2015. márc. 30. 15:09
11/19 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyen genetikával vagyok megáldva, reklamálj anyámnál meg apámnál. -.-
12/19 anonim válasza:
Én soha életemben nem koplaltam, mégsincs hatalmas nagy mellem.
Ettől nem érzem magam kevésbé nőiesnek. Az egy dolog, hogy neked nem tetszenék kis mellel, szíved jogaDe egy nagy mellű nő is ugyanúgy lehet nőietlen, amennyire én nőies.
Én igazi férfiakat keresek, de ne haragudj, ha te egy dimenzió alapján, amiről pontosan annyira tehetek, mint te a farokméretedről, eldöntöd, hogy én nőietlen vagyok, nem vagy igazi férfi. Igazi férfi a viselkedésétől és a világszemléletétől lesz valaki, de ha a világszemléleted ennyire felszínes, akkor nem lehetsz férfi, max fiúcska.
13/19 anonim válasza:
A 12-es Hölgy elkezdett érdekelni… De hogy egy képet is lássak róla, tuti nem teszi lehetővé. Pedig, biztos, csinos, okos, jófej nő lehet és még humora is van.
14/19 anonim válasza:
Hú!! Ezt most hangosan "kimondtam". Ajjjj!
15/19 anonim válasza:
Nekem sincsen nagy mellem és nem is akarok.Ha akarnék elmennék és rakatnék bele szilikont,megtehetném,de nem kell.Sokkal kényelmesebb és szebb,formásabb.A nagy mell,ha nem szilikon akkor lóg (nagyon kevés olyan van ami nem) nagy a mellbimbó ami nekem nem tetszik.
17/19 anonim válasza:
Legközelebb majd születésem előtt benyújtok egy kérvényt, hogy ne örököljem édesanyám génjeit, és nőjön meg a mellem. (mert hiába eszek szalonnát, meg húst, zsírt, nem számít, genetika) Ja de hoppá mégsem, legközelebb is inkább születek kis mellűnek, hiszen így örülök hogy nem csak azért kellek a fiúknak mert "közé lehet verni". Eddig egyik barátom sem kifogásolta a méreteimet. Jobban tetszett nekik ez, mintha lenne mellem, de cserébe hájam is :D
18/19 anonim válasza:
Kérdező! Neked véged lenne egy női börtönben. :-D
Nagyon felkorbácsoltad az indulatokat ezzel a kérdéssel. ;-)
19/19 anonim válasza:
Egyetértek, nagyon gáz a mai divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!