A társkeresőkön csak családos férfiak vannak?
1 hete regisztráltam, az egyik legnagyobb társkeresőre...
Már korábban is próbálkoztam, és akkor is ebből lett elegem.
Fiatal, 27 éves csinos nő vagyok, azt gondoltam, majd alakul valami, de nagyon nem. Rengeteg levelet kapok, napi 20-30 (!), nem akarok túlozni, de kb. a 90%-uk párkapcsolatban van, házas, családos.
Nagyon kiábrándító ez nekem, mert nem így képzeltem, nehéz így bizalommal lenni bárki felé is.... :(
Én is társkeresőn találtam párt, de nekem soha nem írtak családos/kapcsolatban élő emberek. Valami van a profilodon, ami miatt megfelelő alanynak tartanak a szerető-szerepre. Vagy éppen nem fejtetted ki elég jól, miféle embert keresel.
Egyébként engem is elborzaszt, mennyi házasságtörő ember van, de egy társkeresőre nem regisztrálnak azok a házasok, akik nem keresnek szeretőt, úgyhogy ne ez alapján ábrándulj ki az emberiségből..
Aha, ez a helyzet, sajnos... :-/ Azért ne add fel a reményt, 1 hét az bakfitty. Lásd az én példámat, 2 évig voltam fent, a vőlegényem 1 hétig, mikor egymásra találtunk. Szóval nagy a szórás...
Egyébként szerintem írd ki a lapodra nagybetűkkel, hogy házasok ne írjanak, talán így a nős pasik 30%-a nem fog zaklatni. :-D Bocs, tudom nem vicces...
simán :-)
és vannak csajok is ...
am meg rosszul van beállítva a profilod :-)
és türelem ...
Ez elég szomorú. Mindig eszembe jut sógorom ilyenkor, aki nagy macsónak tartja magát. Szerinte egy férfi megcsalhat egy nőt, de ha a nő próbálná meg... Nem kérdeztem meg mi történne, ha a párja csalná meg, főleg, hogy a pasi már megcsalta párszor, de eltudom képzelni.
És az a szomorú, hogy mikor a baráti körébe csöppentem véletlen (a párom révén) akkor kiderült, hogy kb. fele társaság szerint a nőknek ehhez nincs joguk, de hát ők férfiak, nekik ott a vadászösztön...
Szomorú.
Ne értsetek félre, nők is szoktak félre menni, de ez a mentalitás, miszerint nekik SZABAD, ez felháborító.
Ne az legyen már a fékezőerő, hogy van-e fäszuk vagy nincs, már bocsánat. Hanem egy benső indíttatásnak kéne lennie, hogy márpedig nem csalom meg a TÁRSAM!
Normális képem van, szerintem nem tűnök olyan nőnek rajta...
Van olyan, aki azonnal közli, de volt olyan, akivel már 1 hete beszélgettem, majd kiderült. A többség csak akkor mondja meg, ha én direktbe rákérdezek.
Ki fogom írni, hogy csakis egyedülállók jöhetnek szóba... köszi
tapasztalat
hiába van kiírva h pasit keresel, nők is ráírnak :-)
ha rád ír vagy levelet küld valaki
válasz előtt adatlapot olvass
jó esetben ott van h csak szexet keres
ált nincs képük
szinte nincs infó róla
ha kéred h tegye publikussá a képét akkor lelép vagy fals indokot ad meg
ha nem vagy biztos benne akkor kérdezz rá : h ugye te is szeretőt keresel a feleséged mellé ? :-) - a mosoly fontos mert arra harapnak!
ha igen a válasz akkor mond h hát ezt igazán sajnálod de akkor tárgytalan!
majd szerzel rutint pár hónap után
aki érdekes, akire kíváncsi vagy azzal érdemes találkozni
nappal nyilvános helyen
ne húz a levelezést chetet - max 2-3 hét alatt simán el lehet dönteni h szimpi vagy sem
ha olyan a pasi nyugodtan tilts le !
nem kell megindokolni !
fészt telszámot csak személyes tali után ha akarsz még talit a delikvenssel :-)
ja legyen egy ismerkedő emailod és telszámod !
nem árt mert vannak elég elborult fazonok is a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!