Ez mit jelent egy pasinál? 22L
Figyelt kérdés
"Szerintem te egy nagyon szép lány vagy. Fel se tudom fogni, hogy vajon miért nincs barátod? Ma is mikor megpillantottalak, rendesen beindítottad a fantáziámat."
Ez csak ilyen lefeküdne velem dolog?
2015. márc. 30. 10:19
11/15 anonim válasza:
Mielőtt összejöttünk volna a bnőmmel, én is sokat célozgattam neki a szexre meg h beindít stb és láss csodát már 1 éve vagyunk együtt, attól h ezt mondta még nem biztos h csak meg akar fektetni de tuti h bejössz neki! Azt már neked kell eldöntened 3 év tapasztalatával h többet is akar e vagy sem.
F (ha nem lett volna egyértelmű :D )
12/15 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen utolsó. :)
2015. márc. 30. 11:10
13/15 anonim válasza:
Faszbúkon kaptad az üzenetet ugye?
Bedobja a horgot mindenkinek, valamelyik csak ráakad :DDD
14/15 A kérdező kommentje:
Nem fb-on. Nem csapodár.
2015. márc. 30. 11:25
15/15 anonim válasza:
Lehet nektek bármit mondani, ti nők úgyis csak azt hozzátok ki belőle, hogy csak meg akar fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!