Ha egy nőnek erős és határozott egyénisége van, valóban elriasztja a férfiakat?
Én kompromisszumkész vagyok, azzal nincs probléma.
Nem is a határozatlanság jó szó arra, ami igazán zavar. Mert persze, általában nekem kell kitalálnom a programot, hogy mit, mikor és merre csináljunk, és azt is tudom, hogy ez azért van, mert azt szeretnék, ha én jól érezném magam. Ez egy udvarias gesztus, és értékelem, csak amikor nincs ötletem, vagy szeretném, ha ők találnának ki valamit, olyankor teljes a tanácstalanság. De mondom, nem ez a fő probléma. Inkább amikor támaszra vagy segítségre lenne szükségem (lelkire, vagy fizikaira - gondolok valaminek a megszerelésére) akkor mindig magamra vagyok hagyva, és csak tehetetlenül állnak. Vagy a véleményemmel. Ha beszélgetek, várok valamilyen reakciót (egyetértést vagy ellenvetést). De ilyenkor azt érzem, hogy félnek tőlem, mert túl határozottan mondom.
na, ez jó hosszú lett, bocs.
Hát pedig azért az nem igényel nagy határozottságot, hogy valaki eldöntse, hogy hova viszi a lányt randira. Én mindig megmondom, mert ugye ez a szokás, meg az otthonos terep is.
De akkor arra gondolok, hogy nem gondolok semmire. Valószínűleg kevés az infó így.
"Elegem van a határozatlan férfiakból, senkit sem akarok irányítani. De valahogy mindig határozatlanokat vonzok be, ezt hogy hozom össze?"
Az ellentétek vonzzák egymást. Egy határozott férfinek nem kell határozott nő, legalábbis ha van esze. Mert ha volt már ilyen nővel, tudja hogy ez nonstop veszekedéshez és hatalmi harchoz vezet, ezt jobb ha te is tudod. Ha az egyik fél túl határozott a másiknak be kell hódolnia valamennyire. Persze az 50-50 a legjobb de az csak a mesében van. Az nem műkődik h mindkettő irányítani akar. Ha határozott férfiakat akarsz, vegyél vissza, vagy fogadd el, hogy olyan férfiakkal vagy, akik hagyják h irányíts. Attól még lehet, hoy az élet más területén ők irányítanak, csak a párkapcslatban nem.
Hé, hé, hé, én egyáltalán nem akarok irányítani, nőből vagyok, és úgy gondolom hogy egy párkapcsolaton belül vigye a férfi a prímet, azért férfi, a nő meg inkább alkalmazkodjon, azért nő.
Azokon a területeken, amik kívül esnek a párkapcsolaton (célok, elképzelések, hobbik, szórakozás) beszélek határozottságról, határozatlanságról, erős vagy gyámoltalan jellemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!