Szerintetek a mai világban a nők mennyire igénylik a romantikát vagy a romantikus beállítottságú férfit?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 21:37
11/18 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a mai világban dumát,olyan mintha valami nagy világégés után lennénk.A világ változik ez természetes,de nem kell úgy tekinteni rá mintha ez már egy másik világ lenne.
12/18 anonim válasza:
Dehogynem kéne! Akkor nem kéne rá úgy tekinteni ha az emberek nem változtak volna, de az emberek változtak túl sokat túl rossz irányba. Ezért van a "mai világban"
13/18 anonim válasza:
Semennyire. Egy bunkó, kicsapongó életű tahóval sokkal izgalmasabb élni, legalább pörgősek a mindennapok. És különben is a nők imádják, ha porig alázzák őket, a kedvességet, érzelmességet, a megértést, az együttérzést meg általában úgyis megkapják a barátzónában tartottaktól.
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor leírom. Annyit mondtam, hogy az eiffel toronynál kellemes nyári időben, szélnél néznénk a tornyot meg ilyesmi.
2015. márc. 29. 21:56
15/18 anonim válasza:
#11-es #12-es: Ez igazából egy nagyon izgalmas filozófiai kérdést vet fel.
Név szerint "Thézeusz paradoxonját" Megvitatjuk?
16/18 anonim válasza:
Én személyszerint CSAK romantikus pasival jövök össze. Mondjuk az se jó, ha csak romantikus. A párom a tökéletes számomra: lehet vele romantikázni, ír verseket, törődik velem, aranyos, de azért tudjuk egymást úgy savazni poénból, mint a haverok :D Nekem ez az ideális. Igénylem a szeretetet, a törődést, de az is kell, hogy egy pasi elviselje és viszonozza a fura trollkodós sötét humorom.
20/L
17/18 anonim válasza:
13-asnak:Nem gondolod hogy egy kicsit durva előítélet?
Szerintem az összes nő/lány igényli a romantikát,maximum nem mutatják ki.
15/L
18/18 anonim válasza:
Persze csak ha nem irónikusan írtad.:)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!